Optiekmerken en Huismerken

Optiekmerken en Huismerken

Bespaar geld en vind hier een geschikt alternatief voor uw huidige contactlenzen!

Wil u graag makkelijk, voordelig en online contactlenzen kopen zoals bij Alensa, maar vindt u uw merk maar niet terug? Dan draagt u misschien wel een optiekmerk of huismerk lenzen, die u enkel bij een bepaalde opticien of winkel kan kopen. Maar geen zorgen! Vele van deze lenzen zijn toch beschikbaar in winkels zoals Alensa, maar dan onder een alternatieve en officiële merknaam. Vaak zijn huismerken immers herpakte lenzen, rechtstreeks van vertrouwde producenten zoals CooperVision, Bausch and Lomb en Alcon. Het enige wat uw winkel of opticien heeft gedaan, is op de lenzen dus in de meeste gevallen gewoon een andere verpakking en naam geplakt. U kan deze lenzen dus probleemloos ook bij ons vinden.

Afstappen van huismerken brengt als grootste voordeel dat u niet langer gebonden bent aan een bepaalde winkel of opticien en dat u vrij kan kiezen uit alle lenzen op de markt. En dit alles zonder angst dat u moet overstappen op een vreemde of nieuwe lens.

Hier vindt u een overzicht terug van vele privémerken, huismerken en optiekmerken contactlenzen. U kan steeds doorklikken naar het respectievelijke merk om daar onze alternatieven terug te vinden.

Specsavers

Onderstaande link brengt u naar een overzicht van Specsavers Easyvision contactlenzen:

Pearle

Pearle heeft momenteel het huismerk iWear contactlenzen op de markt. Wij voorzien u van een overzicht met alternatieven voor deze lenzen:

Hans Anders

Op zoek naar alternatieven voor uw Hans Anders contactlenzen, genaamd Easy Wear lenzen? Kijk dan even in ons overzicht:

Grand Optical

Wij bieden jou een lijst met momenteel verkochte Eyexpert contactlenzen van Grand Optical en hun alternatieve merknamen:

Kruidvat

Het Kruidvat levert een beperkt huismerk Opticare contactlenzen waarvan u hier even kan nagaan wat uw alternatieve opties zijn:

Antwoord op # - Annuleer
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top