Proclear Sphere (6 lenzen)

€ 18.78
90%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

Lenzenvloeistof
blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 18.78
Handig
alternatief

TopVue PLUS zijn maandlenzen van hydrogel materiaal methafilcon A gemaakt met hoge waterinhoud en UV filter. De lenzen zijn licht gekleurd voor een gemakkelijkere manipulatie.

Prijs € 16.39 Bespaar € 2.39
Handig
alternatief
Voordeelpacks
Prijs € 25.78 Bespaar € 1.50
Prijs € 28.18 Bespaar € 2.50
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Contactlenzen Proclear Sphere

Proclear Sphere zijn hoogwaardige contactlenzen met een groot aantal voordelen, vervaardigd door CooperVision, en een bestseller onder de Proclear productlijn. Ze staan bekend omdat ze zeer geschikt zijn voor personen die last hebben van droge ogen, mensen die lang voor het computerscherm zitten of in ruimtes met veel air conditioning werken. Deze verpakking bevat 6 lenzen met een maandelijks vervangingsschema.

Groot watervolume

Proclear Sphere maandlenzen zijn zeer comfortabel dankzij hun hoge watervolume (38% Omafilcon B polymer en 62% water), én dankzij het feit dat ze minder dik zijn in het midden. Hoewel hydrogel lenzen normaal minder zuurstof naar het hoornvlies brengen en meer focussen op vochtigheid, biedt de hydrogel van deze lenzen een relatief hoge zuurstofdoorla­tendheid. Deze combinatie van hoger watervolume, dezachtheid van de lens en de hoge zurrstofdoorlating geeft ook echter één nadeel, en dat is broosheid. Daarom is bij de hantering van Proclear Sphere maximale voorzichtigheid geboden, omdat de lens sneller zou kunnen scheuren.

Bio-compatibiliteit

Proclear Sphere bevatten een synthetische imitatie van phosphorylcholine, wat natuurlijk in het menselijk lichaam voorkomt. Dit helpt er ook voor te zorgen dat het oog de lenzen minder aanvoelt als een vreemd object, zodat de lenzen comfortabel zitten. Tot slot helpt phosphorylcholine een barrière te maken tegen afzettingen en eiwitten, die de zuurstofdoorla­tendheid en hygiëne van de lens zouden compromitteren.

Eigenschappen
Sterkte : van -20.00 tot +20.00
Vervaldatum : 24 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Omafilcon B
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Nee
Water inhoud : 62%
Zuurstof doorlatendheid : 42 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Nee
In verpakking: 6 lenzen
Producent : CooperVision
BC: 8.6

Beoordelingen

90%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (4)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Sabine Visser

Leuk! Ik heb dezelfde sterkte op beide ogen, dus een super goedkope Proclear compatibles sphere 6er pack kopen en 3 maanden geen zorgen meer met lenzen hebben.

Comment/vraag

Nalatje

Het was me even niet duidelijk het verschil tussen proclear compatibles vs sphere maar ze zijn gewoon hetzelfde!

Comment/vraag

Javi

Ik ben aangenaam verrast met het langdurige comfort tijdens het dragen van deze lenzen. Ik doe ze steeds in om 6u smorgens en ze blijven comfortabel tot 10 u savonds wanneer ik ze uitneem. Dit heb ik nog nooit meegemaakt met andere lenzen, ik denk dat ze gewoon zeer goed hydrateren.

Comment/vraag

Jessica

Ik heb gevoelige ogen en had altijd last van waterige ogen bij andere merken, maar met deze lenzen heb ik eindelijk geen problemen meer!

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top