Purevision 2 for Presbyopia (6 lenzen)

€ 49.39
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 19.4. maandag 19.4. kies uw parameters
Voeg toe aan bestelling
€ 7,05
Gratis levering voor dit product!
€ 49.39
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 80.00

Contactlenzen Purevision 2 for Presbyopia

Purevision 2 for Presbyopia van de fabrikant Bausch en Lomb zijn maandelijkse contactlenzen voor de correctie van ouderdomsverzi­endheid of presbyopie. Deze oogafwijking is een natuurlijk teken van veroudering en veroorzaakt een slecht zicht op kleine afstanden. Dit type lenzen staat ook wel bekend als multifocale contactlenzen en bevatten een extra oogcorrectie voor bifocaal of multifocaal zicht. Deze verpakking bevat 6 stuks. De lenzen zijn ontworpen als maandelijkse lenzen. Dit wil zeggen dat je 's avond uitneemt, bewaart in vloeistof en s' ochtends terug instopt. Het hoogwaardig ontwerp van deze lenzen laat echter een langdurig dragen toe. Ook beschikbaar in verpakking van 3 stuks PureVision 2 for Presbyopia.

Comfortabel en scherp zicht

Het speciaal ontwikkelde ontwerp van de Purevision 2 for Presbyopia zorgt voor een scherp zicht op alle afstanden. Technologie Comfort Moist geeft een comfortabel gevoel vanaf het moment van eerste toepassing.

Langdurig dragen

PureVision 2 for Presbyopie zijn dankzij hun hoogwaardig materiaal ook voor langdurig gebruik. Daarbij kan je de lenzen zonder vervanging inhouden voor een periode van 30 dagen en 29 nachten, waardoor deze lenzen onder de continue lenzen vallen. Voor deze gebruikswijze is het echter noodzakelijk dat je een oogspecialist raadpleegt. Begin nooit met het langdurig inhouden van lenzen zonder goedkeuring van de opticien of specialist.

Notitie: Er bestaan twee versies van de PureVision 2 verpakking – één met de HD label erop (in de rechteronderhoek) en één zonder. Beide varianten bevatten de identieke lenzen, het gaat slechts om een verschil in de verpakking.

Eigenschappen
Fabrikant: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 130 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 36%
Lensmateriaal: Balafilcon A
Sterktebereik: van -10.00 tot +6.00
Toegevoegde sterkte : High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV filter: Nee
Productnaam: PureVision 2 for Presbyopia
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Air Multifocal (6 lenzen)

In voorraad
  • Scherp zicht op elke afstand
  • Extreem zuurstofdoorlatend
  • Hoge hydratatie doorheen de dag
Slechts: € 40.49
Handig
alternatief
Voordeelpacks

Beoordelingen

Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

Comments/vragen (9)

Heeft u een vraag of opmerking?

Sterkte lenzen

Weyn Patricia

Beste kan ik een foto sturen van het doos met de sterkte die ik nodig heb , ga ze normaal bij de opticien halen maar helaas is dat nu niet mogelijk.

Antwoord

info@alensa.be

Beste Patricia,

Zeker. Als u ook een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) hebt, dan zullen we deze ook graag ontvangen. We zullen u dan een link naar de juiste lenzen en informatie over de sterktes opsturen.

Purevision 2 for Presbyopia

yvan

zijn dit multifocale lenzen? Bij mijn vorige doosje stond dit er bij op, bij jullie foto niet. Maar op het lensdoosje staat het wel vermeld.... is verwarrend

Antwoord

info@alensa.be

​Beste, Lenzen Purevision 2 for Presbyopia​ zijn multifocale lenzen voor correctie van presbyopie (ouderdomsver­ziendheid​). Ze zijn in kategorie Multifocale lenzen en bij het invullen van parameters moet u niet alleen de sterkte maar ook de add sterkte invullen. De voorganger van Purevision 2 for Presbyopia zijn multifocale lenzen PureVision Multi-Focal. Bij deze lenzen is het woord multifocal op het doosje vermeld.

Comment/vraag

Miet Danek

Zeer goed

Comment/vraag

Alders gerard

Gebruik deze al 2 jaar, ik vind ze de beste

Comment/vraag

Victor

echt wel beter dan de vorige versie, ook duurder maar ze zijn hun prijs zeker waard

Comment/vraag

Dirk

Ik draag deze soms ook snachts en heb er eigenlijk helemaal geen problemen mee, prima lenzen

Comment/vraag

Daniëlle

Mijn ogen worden snel droog. Ik draag liever hydrogel lenzen met hoog watergehalte.

Comment/vraag

Miley

Ik gebruikte ze voor de eerste keer en ben zeer tevreden

Comment/vraag

Anna

Hiervoor draagde ik Soflens multifocal maar geswitched naar Purevision 2 tegen Presbyopia. Met de lens indoen is niet zo gemakkelijk als Soflens maar Purevision 2 bevallen mij over het algmeen beter. Purevision 2 geeft betere afstandscherpte dan Soflens. Dus tot zover tevreden met Purevision 2.