PureVision 2 (6 lenzen)

€ 23.79
93% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.9. Stock day info: Today 27. september Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. september kies uw parameters
In voorraad
Voeg toe aan bestelling
€ 7,05

Andere verpakkingen:

PureVision 2 (3 lenzen) € 14.89
PureVision 2 (6 lenzen) + Gelone 360 ml € 30.84 (Bespaar € 1.50 )
Gratis levering voor dit product!
€ 23.79
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

PureVision 2

Bausch & Lomb brengt jou deze maandelijkse contactlenzen PureVision 2 (High Definition), een upgrade op de oudere PureVision, met een aanzienlijk grotere zuurstofdoorlating in deze lenzen. De lenzen zijn ontworpen als maandelijkse lenzen. Dit wil zeggen dat je 's avond uitneemt, bewaart in vloeistof en s' ochtends terug instopt. Het hoogwaardig ontwerp van deze lenzen laat echter een langdurig dragen toe. Voor deze wijze van continue dragen moet je echter vooraf jouw opticien of oogarts consulteren. Deze verpakking bevat 6 stuks maandlenzen. Ook beschikbaar in verpakking van 3 lenzen Purevision 2.

Asferisch ontwerp voor nog scherper zicht

Een extra voordeel van deze silicone-hydrogel lenzen zijn de verbeterde dioptrische eigenschappen. Deze worden vooral gewaardeerd door lenzendragers die lijden aan onvoldoende contrastgevoe­ligheid, wat zich uit in wazig zicht onder verslechterende lichtomstandig­heden. Daarom zijn PureVision 2 vooral geschikt voor chauffeurs en sporters, en staan ze ook bekend als PureVision 2HD (High Definition). Het asferisch ontwerp laat trouwens ook een zeer lichte correctie voor lage vormen van astigmatisme toe.

Comfort, vochtigheid en zuurstof

PureVision 2 zijn een van de dunste contactlenzen die op de markt verkrijgbaar zijn, met een hele hoge zuurstofdoorla­tingsfactor. Dankzij de technologie Comfort Moist, dat het lenzenoppervlak rijkelijk bevochtigt, biedt PureVision 2 de hele dag door hoog comfort. En ondanks de uitzonderlijke dunheid, zijn deze lenzen toch makkelijk te hanteren.

Gebruikswijze

PureVision 2 zijn zowel bestemd voor normaal maandelijks gebruik als langdurig gebruik. Daarbij kan je de lenzen zonder vervanging inhouden voor een periode van 30 dagen en 29 nachten, waardoor deze lenzen onder de continue lenzen vallen. Voor deze gebruikswijze is het echter noodzakelijk dat je een oogspecialist raadpleegt. Begin nooit met het langdurig inhouden van lenzen zonder goedkeuring van de opticien of specialist.

Notitie: Er bestaan twee versies van de PureVision 2 verpakking – één met de HD label erop (in de rechteronderhoek) en één zonder "HD". Beide varianten bevatten de identieke lenzen, het gaat slechts om een verschil in de verpakking.

Eigenschappen
Fabrikant: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 130 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 36%
Lensmateriaal: Balafilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
UV filter: Nee
Productnaam: PureVision 2
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Air (6 lenzen)

In voorraad
  • Hoog draagcomfort
  • Extreem zuurstofdoorlatend
  • Verrijkt met hyaluron
Slechts: € 20.47
Handig
alternatief
Voordeelpacks
Prijs € 30.84 Bespaar € 1.50
Prijs € 32.78 Bespaar € 2.50

Beoordelingen

93%
346 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (13)

Heeft u een vraag of opmerking?

Kim

Ik heb altijd Pure Vision gedragen. Wat is precies het verschil met Pure Vision 2?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Kim,

PureVision 2 is een vernieuwde versie van de PureVision lenzen. Het basismateriaal van deze twee lenzen is Balafilcon A, een siliconen hydrogel met een watergehalte van 36%. De lenzen zijn bijna hetzelfde behalve de basiscurveparameter en de zuurstofdoorla­atbaarheid. PureVision wordt aangeboden met een basiscurve van 8,3 mm of 8,6 mm, wat betekent dat hier nog keuze tussen is.

Het vermogen om zuurstof door de lens naar uw oog te laten gaan, is 20 tikken hoger in de Purevision 2-lens (130Dk / t). Dit is een aanzienlijke upgrade van de originele PureVision.

Wel willen we hierbij zeggen dat overstappen naar een nieuwe contactlenzen een risico vormt dat de nieuwe soort lenzen de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Patrick Van de Walle

Ik draag deze dag en nacht ongeveer 10dagen dan haal ik ze er een nachtje uit om ze na het ontwaken terug te plaatsen voor 10 dagen.(soms draag ik ze zelfs langere vergeet dat je ze draagt) ik doe enkel s'ochtends en s'avonds een oog druppel in voor voor soft lenzen. De beste lenzen die er zijn voor mezelf dan wel.Een dikke vette 10/10 voor deze lenzen. groeten Patrick

GK

Behoorlijk teleurgesteld in dit product van Bausch and Lomb. Ik had deze lenzen speciaal gekocht voor mijn gevoelige ogen want het is Hydrogel. De lens is immens stug en droog, helemaal niet comfortabel en kan deze niet langer dan enkele uren inlaten wegens vermoeide en droge ogen.

Antwoord

info@alensa.be

Beste, Het spijt ons dat deze lenzen voor je niet geschikt zijn. Indien je gevoelige ogen hebt, dan zou het beter zijn om de keuze van de lens met je opticien te bespreken. Hij zal je ogen bekijken en een proefsetje van lenzen voor het uittesten geven.

Angela Maiorano

Goedemiddag, Ik was even aan het kijken op jullie website, maar er is een probleem opgetreden , er werden plots 2 bestellingen geplaats zonder dat ik alles nog heb kunnen nakijken. Bedankt om deze te willen annuleren. Alvast bedankt Groet Angela

Antwoord

info@alensa.be

Beste Angela, Bedankt voor informatie. We hebben de onbetaalde bestellingen geannuleerd.

Efe Yilmaz

Na jaren de Airoptix-lenzen van Alcon te hebben gedragen nu even overgestapt naar Purevision 2 van B&L. Ben er zeer tevreden van, zowel op vlak van zicht als op vlak van draagcomfort. Zou het zeker aanraden om eens uit te proberen aan de mensen die andere lenzen niet goed verdragen.

Hetty F.

Beste mensen, zit er een verschil tussen purevision 2 en purevision 2hd? Waarom heeft u de 2hd niet?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Hetty, bedankt voor uw vraag. De fabrikant heeft de naam van PureVision 2HD verandert naar PureVision 2. Het gaat dus om identieke lenzen met identieke eigenschappen, in een verschillende verpakking.

Jens De Win

Ik ben zeer tevreden van deze Purevision 2 hdcontactlenzen

Gina

Ik kocht deze lenzen op aanraden van mijn oogarts en vind ze zeer goed. Ik zie echt perfect als ik ze draag.

Lesley van der Burgh

Voor mij zijn er geen betere lenzen. Ik droeg ze vroeger al, probeerde dan een paar andere merken maar steeds kom ik terug naar deze lenzen.

Pieter Dekker

Een kennis van me adviseerde me deze lenzen, maar ze zijn niet geschikt voor mijn ogen. In het vervolg maar eerst naar oogspecialist.

Nina

Al 3 jaar draag ik deze lenzen PureVision en nooit betere gehad. alensa.be/ heeft voor mij beste prijs.

Sander

Tot zover beste prijs voor Purevision 2HD. Zeer tevreden met de service en raad iedereen aan.

Marie

Prima prijskwaliteit en ook blij verrast met geschenk!