PureVision 2 for Astigmatism (6 lenzen)

€ 37.89
93% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.9. Stock day info: Today 27. september Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. september kies uw parameters
In voorraad
Voeg toe aan bestelling
€ 7,05

Andere verpakkingen:

PureVision 2 for Astigmatism (3 lenzen) € 25.79
Gratis levering voor dit product!
€ 37.89
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

Contactlenzen PureVision 2 for Astigmatism

De firma Bausch & Lomb brengt de torische contactlenzen PureVision 2 for Astigmatism met een ontwerp dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met astigmatisme, en alsdus een cilinder en as-correctie bevat. Een voordeel van deze silicone-hydrogel lenzen zijn vooral de verbeterde dioptrische eigenschappen. Deze worden vooral gewaardeerd door lenzendragers die lijden aan onvoldoende contrastgevoe­ligheid, wat zich uit in wazig zicht onder verslechterende lichtomstandig­heden. De lenzen zijn ontworpen als maandelijkse lenzen. Dit wil zeggen dat je 's avond uitneemt, bewaart in vloeistof en s' ochtends terug instopt. Het hoogwaardig ontwerp van deze lenzen laat echter een langdurig dragen toe. Deze verpakking bevat 6 stuks torische maandlenzen. Ook beschikbaar in verpakking van 3 stuks PureVision 2 for Astigmatism.

AutoAlign Design

Contactlenzen PureVision 2 for Astigmatism pronken met een ontwerp dat een uitstekende stabiliteit en ongestoord zicht gedurende de hele draagperiode garandeert. Het vermindert wazig zicht omdat de lensin dezelfde positie op het oogoppervlak blijft liggen.

Technologie Comfort Moist en een dun ontwerp

PureVision 2 for Astigmatism zijn een van de dunste contactlenzen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dankzij de technologie Comfort Moist, dat het lenzenoppervlak rijkelijk bevochtigt, biedt PureVision 2 for Astigmatism, ondanks de extreme dunheid, toch de hele dag door hoog comfort. Door de uitzonderlijke dunheid zijn deze lenzen overigens zeer aangenaam te hanteren.

Langdurig dragen

PureVision 2 for Astigmatism zijn zowel bestemd voor als normale torische maandelijkse lenzen alsook voor langdurig gebruik. Daarbij kan je de lenzen zonder vervanging inhouden voor een periode van 30 dagen en 29 nachten, waardoor deze lenzen onder de continue lenzen vallen. Voor deze gebruikswijze is het echter noodzakelijk dat je een oogspecialist raadpleegt. Begin nooit met het langdurig inhouden van lenzen zonder goedkeuring van de opticien of specialist.

Notitie: Er bestaan twee versies van de PureVision 2 verpakking – één met de HD label erop (in de rechteronderhoek) en één zonder "HD". Beide varianten bevatten de identieke lenzen, het gaat slechts om een verschil in de verpakking.

Eigenschappen
Fabrikant: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.90
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 36%
Zuurstofdoorlating: 91 Dk/t
Lensmateriaal: Balafilcon A
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -9.00 tot +6.00
UV filter: Nee
Productnaam: PureVision 2 for Astigmatism
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Air for Astigmatism (6 lenzen)

In voorraad
  • Corrigeert efficiënt astigmatisme
  • Extreem zuurstofdoorlatend
  • Verrijkt met hyaluron
Slechts: € 27.89
Handig
alternatief
Voordeelpacks

Beoordelingen

93%
116 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (5)

Heeft u een vraag of opmerking?

Herbrand Bernd

Ik ben op zoek naar lensen Pure Vision for Astigmation Toric (balafilcon A) R BC 8,7 SPH -3,25 Cyl 0,75 Ax 020 L en BC 8,7 SPH -2,25 Cyl 0,75 Ax 140 Kunt u mij bij deze bestelling helpen, omdat ik die waarden niet kann vinden ?

Antwoord

info@alensa.be

Beste, Het is helaas niet meer mogelijk om deze lenzen met deze sterktes bij ons te bestellen want de productie van de lenzen werd door de fabrikant stopgezet. We raden u aan om contact met uw opticien op te nemen en naar een ander merk te overstappen.

Kelly Meurs

Klopt het dus dat je deze lenzen 30 dagen en 29 nachten kan inhouden zonder ze uit te doen?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Kelly, Volgens producent is het mogelijk om deze lenzen continue te dragen. Pas op je moet eerst je opticien raadplegen voor je daarmee begint, want het langdurig gebruik van lenzen is niet voor iedereen geschikt.

Zander

Ik heb wel even moeten wachtne op deze bausch and lomb purevision 2 for astigmatism, maar ze zijn het zeker waard!

kayleigh

Zeer goede lenzen, wel wat jammer van de levertijd maar helaas heb ik dit steeds voor met mijn torische lenzen

Imran

Is het mogelijk om korting te krijgen als ik veel packs tegelijk bestel?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Imran, bedankt voor uw vraag. Bij Alensa.be streven wij ernaar om lenzen aan te beiden aan de laagste prijzen op de markt. Op deze manier is het niet nodig om meerdere verpakkingen tegelijk aan te kopen, wij rekenen de korting al door in de prijs van slechts 1 verpakking.