Herhaal uw laatste bestelling

PureVision Toric (6 lenzen)

Meer dan 1000 st. op voorraad
161 x
Prijs € 38.89 per verpakking
Primaire attributen

maandag 23.10.

Lenzenvloeistof
blank
DHL: 1–2 werkdagen
GLS: 2–4 werkdagen
€ 5,95
€ 3,95

PureVision Toric contactlenzen

Contactlenzen Pure Vision Toric zijn een nieuwe variant van de bekende sferische contactlenzen Pure Vision. Pure Vision Toric vormen een zeer geschikte oplossing voor dragers met een verhoogd niveau van astigmatisme. Ze zijn een garantie voor hoog comfort en scherp zicht. Pure Vision onderscheidt zich gewoonlijk door een goede centrering en hoge zuurstofdoorla­tendheid, dat in combinatie met het materiaal Batafilcon A en de technologie ArGel, ook het continu dragen van contactlenzen mogelijk maakt. Deze gebruikswijze van Pure Vision moet echter, gezien de individuele behoeften van de drager, worden goedgekeurd door een opticien.

Lenzen Pure Vision Toric kunt u ook op klassieke wijze gebruiken – 's ochtends indoen, 's avonds uitnemen, reinigen en in de vloeistof leggen.

Contactlenzen Pure Vision Toric zijn bedoeld voor een 30-daagse cyclus van vervanging. Een verpakking bevat 6 st. = 3 paar, waarvan elk voor een periode van 30 dagen is.

Eigenschappen

Sterkte : -9.00 tot +6.00, cilinder -0,75 tot -2.75
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Balafilcon A
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Ja
Water inhoud : 36%
Zuurstof doorlatendheid : 112 Dk/t
DIA: 14.0
UV filter: Nee
In verpakking: 6 lenzen
Producent : Bausch and Lomb
BC: 8.7

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Eugénie Valan

  Mijn lievelingslenzen, deze purevision toric voor astigmatism. Mijn ogen zijn wel lastig, ze worden snel droog en moe, maar met deze lenzen is het weer een stukje beter.

  Toegevoegd: 19.05.2016
 • Elin

  Persoonlijk ben ik fan van de Purevision Toric dk/t, ik merk echt een verschil in comfort.

  Toegevoegd: 15.02.2016
 • Nina

  Purevision toric zijn voor mij combinatie comfort en visiecorrectie. Zelfs bij lange werkdagen achter PC heb ik gemerkt dat ik last kreeg van wazig zicht bij andere torische lenzen. Ik denk dat dit komt door hoge zuurstoftstroming. Lenzen zijn verder prima in en uit te nemen.

  Toegevoegd: 22.06.2015

Log in

Log in met

Facebook Google