We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

SoloCare Aqua Solution 3 x 360 ml

€ 22.55
100%
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 26.10. kies uw parameters

Leveropties

bpost
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 22.55
Handig
alternatief
Populair

Gelone Solution 3×360 ml

In voorraad
  • Multifunctionele vloeistof
  • Unieke bevochtiging met hyaluron
  • Zacht voor de ogen
Slechts: € 22.55
Handig
alternatief
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Vloeistof Solocare Aqua voor zachte contactlenzen

Solocare Aqua is een multifunctionele alles-in-één lenzenvloeistof bedoeld voor reiniging, desinfectie, spoeling, hydratatie en behoud van alle soorten zachte contactlenzen. de zachte en effectieve samenstelling maakt deze oplossing geschikt voor gevoelige ogen. Hoewel deze oplossing vroeger werd vervaardigd door producent Alcon, is de productie nu in handen van Menicon, die ervoor zorgen dat er niets aan de kwaliteit verandert.

Dit is grote voordeelverpakking van 3 flessen van 360ml. Solocare AQUA wordt ook aangeboden als een fles van 90 ml, 360 ml of in kleinere voordeelpack van 2 x 360 ml.

Innovatieve technologie: hydratatie en reiniging

De technologie Hydrolock houdt de contactlenzen vochtig, en garandeert daarmee verhoogd comfort bij het gebruik. Deze vloeistof wordt daarnaast geleverd met een originele platte antibacteriële houder, Microblock, die beschermt tegen schadelijke micro-organismen en de lenzen schoner en frisser houdt.

Gebruik

De vloeistof Solocare Aqua is te gebruiken tot 3 maanden na openen van de fles. Niet langer te gebruiken en niet te gebruiken voorbij de vervaldatum! De contactlenzen laat je best gedurende 4 uren weken in de vloeistof. De meest efficiënte manier om de lenzen te ontsmetten, is om de lenzen toch in te wrijven alvorens ze in de houder te plaatsen.

Flessen Solocare Aqua hebben een loszittende dop, maar zijn wel verzegeld. De fles is NIET lekkend of slecht verzegeld! Solocare Aqua is ontworpen zodat de verzegeling pas breekt nadat de dop wordt vastgezet. Pas nadat de dop is aangescherpt, kan je de fles openen.

Eigenschappen
Fabrikant: Menicon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Volume: 3x360 ml
Vervaldatum: 16 maanden en meer
Bruikbaar na opening: 3 maand

Beoordelingen (1)

100%
1x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%
100%

product is te duur

Antwoord
info@alensa.be

Beste,

Bedankt voor je feedback. Als je de vloeistof voor een betere prijs wil bestellen, abonneer op onze nieuwsbrief en geniet van de kortingen die we regelmatig naar onze klanten opsturen.

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost