Systane Oogdruppels (10 ml)

€ 11.98
80%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 11.98
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Oogdruppels Systane

Oogdruppels Systane, vervaardigd door Alcon bieden een effectieve oplossing voor problemen met droge ogen. Het biedt een zeer langdurige verlichting van de meeste klachten als gevolg van het dragen van contactlenzen. Houdbaarheidspe­riode na het openen is 6 maanden. Gelieve dit product niet langer te gebruiken of te gebruiken voorbij de vervaldatum. Deze verpakking bevat 10 ml.

Opgelet: speciale gebruikswijze

Dit product wordt anders gebruikt dan sommige andere oogdruppels. Druppel Systane in het oog 10 tot 15 min. VOOR het inbrengen van de lenzen en vervolgens direct na het uitnemen. De gebruikswijze is zeer doeltreffend – dragers kunnen de lenzen overdag langer en inhouden met meer comfort.

Systane is NIET bedoeld om direct op de contactlens gedruppeld te worden nadat deze in het oog is ingebracht. Druppels Systane kunnen bij direct contact op de ingebrachte contactlens, door hun hoge viscositeit, ongemak en een periode van onscherp zicht veroorzaken. Voor comfortabel dragen van de lens wordt daarom aanbevolen SYSTANE aan te brengen voordat je de lenzen instopt.

Eigenschappen
Vervaldatum : 12 maanden en meer
In verpakking: 10 ml
Producent : Alcon

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (2)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Margriet

Gevoelige en prikkelende ogen heb ik dankzij deze Systane oogdruppels niet meer. Bedankt, zij doen het echt.

Comment/vraag

Frank Bols

Sinds ik lenzen draag gebruik ik daarbij ook de Systane ultra hydraterende oogdruppels - geen prikkelende en vermoeide ogen, ook na een aantal uren dragen.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top