TopVue Air (6 lenzen) + Laim-Care 400 ml

€ 29.46
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
TopVue Air (6 lenzen)
Geschatte verzenddatum maandag 27.9. Stock day info: Today 27. september Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. september kies uw parameters
Laim-Care 400 ml
Geschatte verzenddatum maandag 27.9. Stock day info: Today 27. september Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. september kies uw parameters
In voorraad

Andere verpakkingen:

TopVue Air (6 lenzen) € 20.47
TopVue Air (1 lens) € 3.99
Gratis levering voor dit product!
€ 31.96 € 29.46
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

TopVue Air maandlenzen + Laim-Care vloeistof

De maandlenzen TopVue Air zijn silicone-hydrogel maandelijkse contactlenzen uit de TopVue contactlenzenfamilie. Deze lenzen zijn extreem zuurstofdoorlatend en behouden de nodige waterhoeveelheid. Het nieuwe lensdesign en de gebruikte technologie garanderen een hoog en gezond draagcomfort. Deze verpakking bevat 6 TopVue Air maandlenzen en 400 ml Laim-Care lenzenvloeistof. Indien je niet tevreden bent, controleer de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie, vermits je op deze lenzen mogelijk jouw geld kan terug krijgen.

Gebruikswijze

Dit zijn maandelijkse contactlenzen. TopVue Air zijn NIET bestemd om in te houden tijdens het slapen. Aan het eind van de dag moet je de lenzen uitdoen, desinfecteren en in de houder met lenzenvloeistof leggen. Elk paar dient na 30 dagen door een nieuw paar te worden vervangen.

Comfort vanaf het eerste gebruik

TopVue Air zijn verpakt in individuele blisters, en de lenzenvloeistof waarin ze drijven, is verrijkt met natriumhyaluronaat (hyaluronzuur). Dit is een van de meest hydraterende substanties. Bovendien is hyaluronzuur compatibel met de fysiologische consistentie van het oog. Hierdoor veroorzaakt deze stof geen ongemak of ongewenste complicaties (die wél kunnen optreden bij andere bevochtigende middelen).

Hoge zuurstofdoorla­atbaarheid

De innovatieve technologische verwerking van silicone-hydrogel geeft TopVue Air een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid. Het transport van atmosferische zuurstof naar het hoornvlies gebeurt via microscopische kanalen. De zuurstofdoorla­tendheid van TopVue Air bedraagt 100 DK/t.

Hoge bevochtiging voor gezonde ogen

Naast de zuurstofdoorla­atbaarheid is ook het watergehalte in contactlenzen belangrijk. Water is essentieel voor het hydrateren van de lenzen. TopVue Air bevat een watergehalte van 45%. Dankzij de hoge waterinhoud blijven de lenzen voldoende gehydrateerd gedurende de hele dag. Een hoog watergehalte reduceert overigens ook het aantal afzettingen op het lensoppervlak en elimineert het risico op infecties.

Laim-Care lenzenvloeistof

Laim-Care is een vernieuwende lenzenvloeistof die een voor het lichaam zeer effectief natuurlijk smeermiddel gebruikt - natriumhyaluronaat. Deze stof komt natuurlijk voor in de oogbal en bevordert smering en genezing. Deze vloeistof is geschikt voor alle typen zachte contactlenzen waaronder hydrogel, silicone-hydrogel en gekleurde lenzen. Verder is Laim-Care uiterst geschikt voor gebruikers met gevoelige ogen.

Eigenschappen
Fabrikant: TopVue, Schalcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Volume: 400 ml
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Zuurstofdoorlating: 100 Dk/t
Vervaldatum: 16 maanden en meer, 24 maanden en meer
Bruikbaar na opening: 3 maand
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 45%
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Innofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Productnaam: TopVue Air
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja

Beoordelingen

Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

Comments/vragen (2)

Heeft u een vraag of opmerking?

Dirk

ik probeerde deze air lenzen al eens voorheen en was er zeer tevreden mee. Bovendien handig dat je ze ineen keer met de lenzenvloeistof kan kiezen

Kristo

handige voordeelverpakking!