We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

TopVue Air (6 lenzen)

€ 21.32 € 20.47
10%
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 10.8.
Voeg toe aan bestelling
€ 7,05

Andere verpakkingen:

TopVue Air (6 lenzen) + Gelone 360 ml € 27.52 (Bespaar € 1.50 )
TopVue Air (1 lens) € 3.99

Leveropties

bpost
2–4 werkdagen € 3.95
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 20.47
Voordeelpacks
Prijs € 27.52 Bespaar € 1.50
Prijs € 29.46 Bespaar € 2.50
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

TopVue Air: silicone-hydrogel maandlenzen

De maandlenzen TopVue Air zijn silicone-hydrogel maandelijkse contactlenzen uit de TopVue contactlenzenfamilie. Deze lenzen zijn extreem zuurstofdoorlatend en behouden de nodige waterhoeveelheid. Het nieuwe lensdesign en de gebruikte technologie garanderen een hoog en gezond draagcomfort. Deze verpakking bevat 6 maandlenzen. Indien je niet tevreden bent, controleer de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie, vermits je op deze lenzen mogelijk jouw geld kan terug krijgen.

Gebruikswijze

Dit zijn maandelijkse contactlenzen. TopVue Air zijn NIET bestemd om in te houden tijdens het slapen. Aan het eind van de dag moet je de lenzen uitdoen, desinfecteren en in de houder met lenzenvloeistof leggen. Elk paar dient na 30 dagen door een nieuw paar te worden vervangen.

Comfort vanaf het eerste gebruik

TopVue Air zijn verpakt in individuele blisters, en de lenzenvloeistof waarin ze drijven, is verrijkt met natriumhyaluronaat (hyaluronzuur). Dit is een van de meest hydraterende substanties. Bovendien is hyaluronzuur compatibel met de fysiologische consistentie van het oog. Hierdoor veroorzaakt deze stof geen ongemak of ongewenste complicaties (die wél kunnen optreden bij andere bevochtigende middelen).

Hoge zuurstofdoorla­atbaarheid

De innovatieve technologische verwerking van silicone-hydrogel geeft TopVue Air een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid. Het transport van atmosferische zuurstof naar het hoornvlies gebeurt via microscopische kanalen. De zuurstofdoorla­tendheid van TopVue Air bedraagt 100 DK/t.

Hoge bevochtiging voor gezonde ogen

Naast de zuurstofdoorla­atbaarheid is ook het watergehalte in contactlenzen belangrijk. Water is essentieel voor het hydrateren van de lenzen. TopVue Air bevat een watergehalte van 45%. Dankzij de hoge waterinhoud blijven de lenzen voldoende gehydrateerd gedurende de hele dag. Een hoog watergehalte reduceert overigens ook het aantal afzettingen op het lensoppervlak en elimineert het risico op infecties.

Eigenschappen
Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Zuurstofdoorlating: 100 Dk/t
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 45%
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Innofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Productnaam: TopVue Air
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja

Beoordelingen (41)

10%
0x
0x
0x
0x
3x
Beoordeel dit product
100%
10%

Zeer slecht

Antwoord
info@alensa.be

Beste An, Het spijt ons dat deze lenzen voor je ogen niet geschikt zijn. Voor deze lenzen geldt de TopVue geld-terug-garantie. Informatie over deze garantie vind je hier.

10%

Deze lenzen drogen zeer snel uit en bij make-up direct vlekken op de lenzen die nadien irriteren, ook scheuren deze zeer snel. Terug overgestapt naar Air Optix Aqua.

Antwoord
info@alensa.be

Beste Conny, Het spijt ons dat je met de TopVue lenzen niet tevreden bent. Voor deze lenzen geldt de TopVue geld-terug-garantie. Meer informatie over deze garantie vind je hier.

10%

Lenzen kan je maar een week gebruiken, komen snel vlekken op en voelen snel geïrriteerd aan. Ik schakel dus terug over naar biofinity

Antwoord
info@alensa.be

Beste Sharis, Misschien heb je lenzen met een productiefout ontvangen. Stuur ons een bericht met meer informatie en eventueel een foto naar info@alensa.be zodat we je beter kunnen helpen. Voor deze lenzen geldt de TopVue geld-terug-garantie. Meer informatie over deze garantie vind je hier: https://www.alensa.be/…-topvue.html.

niet beoordeeld

Ik ben recent overgeschakeld naar deze TopVue Air lenzen en deze lijken veel gevoeliger voor make-up vlekken dan mijn vorige lenzen (Cooperflex - deze worden intussen niet meer gemaakt). Ik heb het eerste paar al na een week moeten weggooien aangezien deze vol vlekjes zaten. Is dit misschien eigen aan lenzen met een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid?

Antwoord
info@alensa.be

Beste Eline, Het dragen van make-up en lenzen is steeds een beetje aftasten en niet altijd even eenvoudig, zeker als je nieuwe lenzen of een nieuw merk probeert. Alles hangt een beetje af van verschillende factoren (het type en de opmaak van de lens zelf, het type make-up, de manier waarop de make-up is aangebracht, etc.). Elke lens reageert namelijk anders op bepaalde soorten make-up. Best ga je voor wateroplosbare make-up, omdat de meeste lenzen crèmes en vette make-up als een spons gaan absorberen. Maar ook bij wateroplosbare make-up kunnen sommige gebruikers problemen ervaren. Probeer ook altijd je lenzen eerst in te doen met schone handen, alvorens je jouw make-up aanbrengt. Doe je lenzen ook uit alvorens je de make-up verwijdert. Vermits deze lenzen in jouw geval gevoeliger zijn voor vlekjes, kan het zijn dat je iets voorzichtiger zal moeten zijn bij het aanbrengen van make-up. Je kan ook steeds even op advies bij een oogspecialist. Soms kunnen dergelijke problemen ook worden opgelost door te veranderen van make-upmerk.

niet beoordeeld

Ik ben zeer tevreden van die maandlens. Ze is dun en zit direct goed. Ze is ook gemakkelijk in te zetten in mijn oog.

niet beoordeeld

Ik heb recent TopVue Air geprobeerd in plaats van Air Optix Aqua maar heb hier spijt van. De lenzen moeilijk in te brengen en irriterend voor de ogen. Op de vraag hoe ik deze zo snel mogelijk kan retourneren en omwisselen voor Air Optix Aqua (met betaling van de meerprijs) heb ik nog geen antwoord gekregen...

Antwoord
info@alensa.be

Geachte meneer Bouckaert, het spijt ons erg om te horen dat u niet bent tevreden met de kwaliteit van deze contactlenzen. Het is inderdaad mogelijk deze terug naar ons te sturen. Ik heb u een mail gestuurd met verdere instructies voor de retourzending.

niet beoordeeld

De prijs van de TopVue Air lenzen is heel vriendelijk. Ik gebruik nu de TopVue Air in plaats van Air Optix - ze zijn goedkoper en zitten net zo goed.

niet beoordeeld

Na het lezen van deze topvue air review ga ik deze ook eens bestellen!

niet beoordeeld

Ik heb een lange tijd enkel en alleen daglenzen van acuvue moist gedragen. Nu probeer ik de maandlens van Top vue air. Ze zijn even dun als de daglens en je voelt ze niet zitten. Ik ben tevreden.

niet beoordeeld

Na het lezen van deze topvue air review besloot ik deze ook eens te proberen!

niet beoordeeld

snel geleverd en zeer vriendelijke klantenservice

niet beoordeeld

zeer tevreden van mijn bestelling, correct afgehandeld

niet beoordeeld

fijne lenzen, verdraag ze goed

niet beoordeeld

ik ben best wel tevreden van deze lenzen

niet beoordeeld

hebben jullie deze ook in een torische variant?

Antwoord
info@alensa.be
Hallo Stef, bedankt voor uw vraag! Wij verkopen zeker ook een torische variant van de TopVue Air, namelijk de TopVue Air for Astigmatism (3 lenzen) met gelijkaardige kenmerken en parameters.
niet beoordeeld

Danku voor de goede service en snelle levering!

niet beoordeeld

Goede lenzen, voor mij zijn dit de beste die ik tot nu toe probeerde, ik gebruik ze zeker opnieuw vanaf nu.

niet beoordeeld

Deze lenzen zijn echt super in kwaliteit, ze scheuren of beschadigen niet tijdens de hele draagperiode.

niet beoordeeld

Goede prijs, goede lenzen, ik koop ze zeker opnieuw

niet beoordeeld

Ik ben een trouwe gebruiker van TopVue Air en zou geen andere lenzen willen dragen. Danku Alensa.be voor de geweldige service en snelle levering.

niet beoordeeld

Ik prefereer deze lenzen over andere die ik reeds probeerde. Ze voelen zeer natuurlijk en comfortabel.

niet beoordeeld

De prijs is goed, mijn ogen voelen helemaal niet vermoeid aan en ze zijn heel comfortabel en handig.

niet beoordeeld

Ik hou echt van deze lenzen! Ik probeerde ze nadat mijn nonkel ze niet meer nodig had (na laseroperatie), ik kende ze helemaal niet ervoor maar nu zou ik ze niet meer wisselen voor een ander merk. En de prijs is ook opmerkelijk goedkoper!

niet beoordeeld

Super service, echt tevreden met de service die jullie bieden op jullie website. Ik maakte zelf een vergissing in mijn bestelling en deze werd rechtgezet en verstuurd in slechts enkele minuten. Bedankt! Misha

niet beoordeeld

Ik heb heel gevoelige ogen en ben zeer tevreden met deze lenzen. Zeker als ik ze gebruik met de laim-care oplossing zodat ze mijn lnezen nog meer hydrateren.

niet beoordeeld

Goede lenzen en goede prijs!

niet beoordeeld

Zeer goede lenzen, je kan ze echt een lange tijd inhouden omdat ze zo goed hydrateren.

niet beoordeeld

Goede lenzen voor een goede prijs en uitstekende levertijd.

niet beoordeeld

Goede kwaliteit lenzen. Tot zover Topvue beste keuze voor mij.

niet beoordeeld

Deze lenzen houden mij ogen vochtig als ik ze een hele dag draag. Ik beveel ze zeker aan!

niet beoordeeld

Moet ik mijn lenzne uitdoen tijdens het douchen?

Antwoord
info@alensa.be

Hallo Baukie, bedankt voor je vraag! Het is niet noodzakelijk om de lenzen uit te doen tijdens het douchen. Wees echter wel voorzichtig dat er geen water op uw lenzen spat / terecht komt.

niet beoordeeld

Gebruik ik best peroxide of multifuntionele vloeistof bij de TopVue Air lenzen?

Antwoord
info@alensa.be

Hallo Melli, bedankt voor uw vraag! De TopVue Air lenzen zijn zachte contactlenzen, u kan dus elk type van peroxide of multi-purpose vloeistof gebruiken. Wij bieden deze TopVue Air lenzen aan in een promopack met de Gelone of Laim-Care lenzenvloeistof. Beide zijn oplossingen van een hoge kwaliteit en zeer geschikt voor de TopVue Air lenzen.

niet beoordeeld

goede maandlenzen aan een goed prijs

niet beoordeeld

Zeer comfortabel, ik voel ze zelfs helemaal niet in mijn ogen.

niet beoordeeld

Hey, is het noodzakelijk om Solocare te gebruiken bij deze lenzen? Ik heb thuis nog Gelone ... Danku!

Antwoord
info@alensa.be

Hallo Amber, Bedankt voor uw vraag! U kan elke soort lenzenvloeistof gebruiken die geschikt is voor zachte lenzen (all-in-one, peroxide, …). Het gebruik van Gelone bij deze lenzen is dus zeker geen probleem. Bovendien bevat Gelone een extra hydraterend bestanddeel dat uw lenzen aangenaam vochtig houdt gedurende de dag.

niet beoordeeld

Hoi, ik draag Topvue daily lenzen met zuurstofgehalte van 26 DKt maar af en toe last van droge ogen. Nu wil ik een nieuwe versie TopVue Air proberen met 100 Dkt. Krijg ik hiermee minder last van droge ogen ook als ik met Topvue premium vergelijk? Maar zie geen watergehalte voor deze lenzen. Welke lenzen raden jullie aan? Dank alvast.

Antwoord
info@alensa.be

Hi Wenke, bedankt voor uw vraag. TopVue Premium lenzen beschikken over hetzelfde watergehalte als TopVue Air (45%). Deze lenzen geven doorgaans meer comfort. Voor hogere hydratatie zou u volgende lenzen met Gelone lenzenvloeistof kunnen overwegen, welke dankzij de aanwezigheid van Hyaluronzuur de lenzen gehydrateerd en comfortabel houden.

niet beoordeeld

Voorheen haalde ik mijn lenzen bij opticiën, maar nu bespaar ik een hoop. En accessoires ook stuk goedkoper!

niet beoordeeld

Super goedkoop en nog eens comfortabel ook!

niet beoordeeld

Heb je deze lenzen ook als torische lenzen?

Antwoord
info@alensa.be

Beste Sara, bedankt voor uw vraag. Momenteel werken we aan een torische variant: TopVue Air for Astigmatism. Binnenkort meer!

niet beoordeeld

Is dit een verpakking met 3 of 6 en moet ik twee verpakkingen aanschaffen voor beide ogen?

Antwoord
Klantenteam Alensa

Beste Albertus, bedankt voor uw vraag. Elke doosje bevat 6 lenzen in identieke parameters. Indien u dezelfde parameters heeft voor uw beide ogen kan u dus 1 doosje kiezen, u zal dan toekomen voor 3 maanden. Indien u verschillende parameters heeft voor beide ogen dient u twee doosjes (met andere parameters) te bestellen om toe te komen voor 3 maanden.

niet beoordeeld

Hallo, waarom kan ik bij deze lenzen niet diameter aanpassen?!

Antwoord
info@alensa.be

Beste Ella,

Je kan de diameter van de TopVue Air niet aanpassen aangezien deze enkel met diameter 14.20 geproduceerd worden.

Bedankt voor je vraag!

Alensa klantenteam

Comments/vragen (40)

Heeft u een vraag of opmerking?

Uithalen lenzen

De wachter katie

Ik ben nu overgeschakeld naar deze lens en vind het zeer moeilijk om deze uit het oog te halen. Nogthans draag ik al jaren multifocale maandlenzen

Antwoord

info@alensa.be

​Beste Katie, Het spijt ons dat u moeite met het uitnemen van deze lenzen heeft. In dit artikel geven we onze klanten enkele tips in verband met uitnemen van contactlenzen.

Comment/vraag

Véronique Bruneel

Jullie hebben mij voor 1 oog de verkeerde sterkte geleverd. Aangezien ik maar 1 set had besteld om deze lenzen eerst te testen en geen voorraad heb, zit ik nu zonder lenzen. Jullie zijn al 2 dagen telefonisch niet bereikbaar ! Hoe gaan jullie dit oplossen ??? Ik heb dringend een juiste levering nodig !

Antwoord

info@alensa.be

Beste,

Wij sturen u meteen de nieuwe lens toe! Helaas wegens de normale verzendtijd, zit daar nog wat wachttijd op alvorens deze aankomt. Graag willen u wat winkelkrediet aanbieden ter verontschuldiging.

Comment/vraag

Eline

Ik ben recent overgeschakeld naar deze TopVue Air lenzen en deze lijken veel gevoeliger voor make-up vlekken dan mijn vorige lenzen (Cooperflex - deze worden intussen niet meer gemaakt). Ik heb het eerste paar al na een week moeten weggooien aangezien deze vol vlekjes zaten. Is dit misschien eigen aan lenzen met een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Eline, Het dragen van make-up en lenzen is steeds een beetje aftasten en niet altijd even eenvoudig, zeker als je nieuwe lenzen of een nieuw merk probeert. Alles hangt een beetje af van verschillende factoren (het type en de opmaak van de lens zelf, het type make-up, de manier waarop de make-up is aangebracht, etc.). Elke lens reageert namelijk anders op bepaalde soorten make-up. Best ga je voor wateroplosbare make-up, omdat de meeste lenzen crèmes en vette make-up als een spons gaan absorberen. Maar ook bij wateroplosbare make-up kunnen sommige gebruikers problemen ervaren. Probeer ook altijd je lenzen eerst in te doen met schone handen, alvorens je jouw make-up aanbrengt. Doe je lenzen ook uit alvorens je de make-up verwijdert. Vermits deze lenzen in jouw geval gevoeliger zijn voor vlekjes, kan het zijn dat je iets voorzichtiger zal moeten zijn bij het aanbrengen van make-up. Je kan ook steeds even op advies bij een oogspecialist. Soms kunnen dergelijke problemen ook worden opgelost door te veranderen van make-upmerk.

Comment/vraag

Matthieu

Ik ben zeer tevreden van die maandlens. Ze is dun en zit direct goed. Ze is ook gemakkelijk in te zetten in mijn oog.

Comment/vraag

Kristof Bouckaert

Ik heb recent TopVue Air geprobeerd in plaats van Air Optix Aqua maar heb hier spijt van. De lenzen moeilijk in te brengen en irriterend voor de ogen. Op de vraag hoe ik deze zo snel mogelijk kan retourneren en omwisselen voor Air Optix Aqua (met betaling van de meerprijs) heb ik nog geen antwoord gekregen...

Antwoord

info@alensa.be

Geachte meneer Bouckaert, het spijt ons erg om te horen dat u niet bent tevreden met de kwaliteit van deze contactlenzen. Het is inderdaad mogelijk deze terug naar ons te sturen. Ik heb u een mail gestuurd met verdere instructies voor de retourzending.

Comment/vraag

Luc Welling

De prijs van de TopVue Air lenzen is heel vriendelijk. Ik gebruik nu de TopVue Air in plaats van Air Optix - ze zijn goedkoper en zitten net zo goed.

Comment/vraag

Jolanda Dams

Na het lezen van deze topvue air review ga ik deze ook eens bestellen!

Comment/vraag

Matthieu Claus

Ik heb een lange tijd enkel en alleen daglenzen van acuvue moist gedragen. Nu probeer ik de maandlens van Top vue air. Ze zijn even dun als de daglens en je voelt ze niet zitten. Ik ben tevreden.

Comment/vraag

Davina

Na het lezen van deze topvue air review besloot ik deze ook eens te proberen!

Comment/vraag

cathy

snel geleverd en zeer vriendelijke klantenservice

Comment/vraag

Dirk

zeer tevreden van mijn bestelling, correct afgehandeld

Comment/vraag

Anthony

fijne lenzen, verdraag ze goed

Comment/vraag

Jakob

ik ben best wel tevreden van deze lenzen

Comment/vraag

stef d.

hebben jullie deze ook in een torische variant?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Stef, bedankt voor uw vraag! Wij verkopen zeker ook een torische variant van de TopVue Air, namelijk de TopVue Air for Astigmatism (3 lenzen) met gelijkaardige kenmerken en parameters.

Comment/vraag

Erika

Danku voor de goede service en snelle levering!

Comment/vraag

Kaylee

Goede lenzen, voor mij zijn dit de beste die ik tot nu toe probeerde, ik gebruik ze zeker opnieuw vanaf nu.

Comment/vraag

Nica

Deze lenzen zijn echt super in kwaliteit, ze scheuren of beschadigen niet tijdens de hele draagperiode.

Comment/vraag

Karin

Goede prijs, goede lenzen, ik koop ze zeker opnieuw

Comment/vraag

Nikita

Ik ben een trouwe gebruiker van TopVue Air en zou geen andere lenzen willen dragen. Danku Alensa.be voor de geweldige service en snelle levering.

Comment/vraag

Monique

Ik prefereer deze lenzen over andere die ik reeds probeerde. Ze voelen zeer natuurlijk en comfortabel.

Comment/vraag

Sonja

De prijs is goed, mijn ogen voelen helemaal niet vermoeid aan en ze zijn heel comfortabel en handig.

Comment/vraag

Nelluske

Ik hou echt van deze lenzen! Ik probeerde ze nadat mijn nonkel ze niet meer nodig had (na laseroperatie), ik kende ze helemaal niet ervoor maar nu zou ik ze niet meer wisselen voor een ander merk. En de prijs is ook opmerkelijk goedkoper!

Comment/vraag

Misha

Super service, echt tevreden met de service die jullie bieden op jullie website. Ik maakte zelf een vergissing in mijn bestelling en deze werd rechtgezet en verstuurd in slechts enkele minuten. Bedankt! Misha

Comment/vraag

Javi

Ik heb heel gevoelige ogen en ben zeer tevreden met deze lenzen. Zeker als ik ze gebruik met de laim-care oplossing zodat ze mijn lnezen nog meer hydrateren.

Comment/vraag

Paulina

Goede lenzen en goede prijs!

Comment/vraag

Marijke van 't Wout

Zeer goede lenzen, je kan ze echt een lange tijd inhouden omdat ze zo goed hydrateren.

Comment/vraag

Nadia Henskens

Goede lenzen voor een goede prijs en uitstekende levertijd.

Comment/vraag

Eveline

Goede kwaliteit lenzen. Tot zover Topvue beste keuze voor mij.

Comment/vraag

Charlotte

Deze lenzen houden mij ogen vochtig als ik ze een hele dag draag. Ik beveel ze zeker aan!

Comment/vraag

Baukie

Moet ik mijn lenzne uitdoen tijdens het douchen?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Baukie, bedankt voor je vraag! Het is niet noodzakelijk om de lenzen uit te doen tijdens het douchen. Wees echter wel voorzichtig dat er geen water op uw lenzen spat / terecht komt.

Comment/vraag

Melli

Gebruik ik best peroxide of multifuntionele vloeistof bij de TopVue Air lenzen?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Melli, bedankt voor uw vraag! De TopVue Air lenzen zijn zachte contactlenzen, u kan dus elk type van peroxide of multi-purpose vloeistof gebruiken. Wij bieden deze TopVue Air lenzen aan in een promopack met de Gelone of Laim-Care lenzenvloeistof. Beide zijn oplossingen van een hoge kwaliteit en zeer geschikt voor de TopVue Air lenzen.

Comment/vraag

Jan

goede maandlenzen aan een goed prijs

Comment/vraag

Rana

Zeer comfortabel, ik voel ze zelfs helemaal niet in mijn ogen.

Comment/vraag

Amber

Hey, is het noodzakelijk om Solocare te gebruiken bij deze lenzen? Ik heb thuis nog Gelone ... Danku!

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Amber, Bedankt voor uw vraag! U kan elke soort lenzenvloeistof gebruiken die geschikt is voor zachte lenzen (all-in-one, peroxide, …). Het gebruik van Gelone bij deze lenzen is dus zeker geen probleem. Bovendien bevat Gelone een extra hydraterend bestanddeel dat uw lenzen aangenaam vochtig houdt gedurende de dag.

Comment/vraag

Wenke

Hoi, ik draag Topvue daily lenzen met zuurstofgehalte van 26 DKt maar af en toe last van droge ogen. Nu wil ik een nieuwe versie TopVue Air proberen met 100 Dkt. Krijg ik hiermee minder last van droge ogen ook als ik met Topvue premium vergelijk? Maar zie geen watergehalte voor deze lenzen. Welke lenzen raden jullie aan? Dank alvast.

Antwoord

info@alensa.be

Hi Wenke, bedankt voor uw vraag. TopVue Premium lenzen beschikken over hetzelfde watergehalte als TopVue Air (45%). Deze lenzen geven doorgaans meer comfort. Voor hogere hydratatie zou u volgende lenzen met Gelone lenzenvloeistof kunnen overwegen, welke dankzij de aanwezigheid van Hyaluronzuur de lenzen gehydrateerd en comfortabel houden.

Comment/vraag

Olivia

Voorheen haalde ik mijn lenzen bij opticiën, maar nu bespaar ik een hoop. En accessoires ook stuk goedkoper!

Comment/vraag

Anneleen

Super goedkoop en nog eens comfortabel ook!

Comment/vraag

Sara

Heb je deze lenzen ook als torische lenzen?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Sara, bedankt voor uw vraag. Momenteel werken we aan een torische variant: TopVue Air for Astigmatism. Binnenkort meer!

Comment/vraag

Albertus

Is dit een verpakking met 3 of 6 en moet ik twee verpakkingen aanschaffen voor beide ogen?

Antwoord

Klantenteam Alensa

Beste Albertus, bedankt voor uw vraag. Elke doosje bevat 6 lenzen in identieke parameters. Indien u dezelfde parameters heeft voor uw beide ogen kan u dus 1 doosje kiezen, u zal dan toekomen voor 3 maanden. Indien u verschillende parameters heeft voor beide ogen dient u twee doosjes (met andere parameters) te bestellen om toe te komen voor 3 maanden.

Comment/vraag

Ella

Hallo, waarom kan ik bij deze lenzen niet diameter aanpassen?!

Antwoord

info@alensa.be

Beste Ella,

Je kan de diameter van de TopVue Air niet aanpassen aangezien deze enkel met diameter 14.20 geproduceerd worden.

Bedankt voor je vraag!

Alensa klantenteam

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost