TopVue Air for Astigmatism (3 lenzen)

€ 18.50 € 15.29
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.9. Stock day info: Today 27. september Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. september kies uw parameters
In voorraad
Voeg toe aan bestelling
€ 7,05
Gratis levering voor dit product!
€ 18.50 € 15.29
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

TopVue Air for Astigmatism: torische silicone-hydrogel maandlenzen

TopVue Air for Astigmatism zijn maandelijkse torische contactlenzen ontworpen ter correctie van astigmatisme, en dus hebben ze een cilinder en as-waarde. Ze zijn gemaakt van een innovatief silicone-hydrogel materiaal en maken deel uit van de TopVue contactlenzenfamilie. TopVue Air for Astigmatism worden gekenmerkt door een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid en een hoog watergehalte. Het ontwerp van TopVue Air for Astigmatism gebruikt een vooruitstrevende technologie die een stabiele positionering van de contactlenzen op het oog biedt, in elke situatie, de hele dag door. Deze verpakking bevat 3 stuks. Indien je niet tevreden bent, controleer de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie, vermits je op deze lenzen mogelijk jouw geld kan terug krijgen.

Elke lens in deze verpakking heeft een maandelijks vervangingsschema. Deze lenzen zijn NIET bedoeld om in te slapen! 's Avonds doe je ze uit en bewaar je ze in vloeistof. Ook beschikbaar in verpakking van 6 TopVue Air for Astigmatism lenzen.

Hoe werkt het stabiliserende ontwerp van TopVue Air for Astigmatism?

TopVue Air for Astigmatism contactlenzen zijn voorzien van een stabiliserende technologie genaamd SHT PrismBallast, die helpt om de perfecte positionering van de lens op het oog te bereiken. PrismBallast maakt het onderste deel van de lens dikker, met behulp van de zwaartekracht kan men zo een perfecte pasvorm bereiken. De SHT PrismBallast technologie elimineert rotatie en beweging van de lens, doordat de massa van de ballast via een unieke wijze verdeeld wordt. Door hun bijzondere vorm en massaverdeling, zorgen de TopVue Air for Astigmatism contactlenzen voor een soepele beweging van het ooglid over het gehele oogoppervlak. Ook natuurlijk knipperen helpt om de lens te stabiliseren.

Groot comfort vanaf de start

TopVue Air for Astigmatism contactlenzen worden geleverd in een blisterverpakking gevuld met een oplossing die wordt versterkt door toegevoegd natriumhyaluronaat. Dit is een van de meest hydraterende substanties. Bovendien is hyaluronzuur compatibel met de fysiologische consistentie van het oog. Hierdoor veroorzaakt deze stof geen ongemak of ongewenste complicaties (die wél kunnen optreden bij andere bevochtigende middelen).

Hoge zuurstofdoorla­tendheid en voldoende hydratatie

De innovatieve technologie van silicone-hydrogel zorgt ervoor dat TopVue Air for Astigmatism aan een zeer hoog tempo zuurstof kan overbrengen naar het hoornvlies. Dit bedraagt 100 Dk/t bij TopVue Air for Astigmatism. Een andere belangrijke parameter die het comfort van de lenzen bepaalt, is het watergehalte. Door het hoge watergehalte van TopVue Air for Astigmatism, 45% water, blijven ze voldoende hydraterend gedurende de hele dag. Dit hoge watergehalte vermindert ook het aantal afzettingen op het lensoppervlak en minimaliseert het risico van infectie.

Eigenschappen
Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Zuurstofdoorlating: 100 Dk/t
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 45%
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Innofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Productnaam: TopVue Air for Astigmatism
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja

Beoordelingen

Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

Comments/vragen (23)

Heeft u een vraag of opmerking?

Erik

Ben content. Goeie prijs voor lenzen met cilinder!

Sofie Beaumont

Ik was al die peperdure torische lenzen zat, maar de TopVue Air for Astigmatism zijn voordelig en zitten ook heel goed, mijn keuze nr. 1 dus.

Matthieu Claus

Deze torische lens zit beter dan eender welk ander merk die ik reeds getest heb. Super!!

Eva

Bedankt voor de snelle en vlotte service!

Katriene

fijne lenzen om te dragen :)

Nadine

gebruik ze nog niet zo lang maar tot nu toe zeer tevreden van de topvue

Cathy

wat is dit natriumhyalorunaat juist?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Cathy, bedankt voor je vraag. Natriumhyaluronaat of hyaluronzuur is een hydraterend bestanddeel dat van nature uit reeds aanwezig is in het menselijke lichaam. Hierdoor is het zeer compatibel met de fysische eigenschappen van het menselijke oog waardoor het zeer goed verdragen wordt door alle dragers. Dit bestanddeel kan aanzienlijk het comfort van uw lenzen verhogen.

joris

ik heb last van astigmatisme voor slechts één oog ... wat dien ik dan te bestellen?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Joris, bedankt voor je vraag! In jouw geval kan je best twee doosjes van de TopVue Air for Astigmatism (3 lenzen) bestellen en één doosje TopVue Air (6 lenzen). Deze laatste zijn volledig gelijkaardig en beschikbaar in dezelfde parameters en corrigeren normale verziendheid en bijziendheid. Je komt dan toe voor 6 maanden indien je deze verhouding bestelt.

Jos

Goede leznen

Caroline

Ik kocht deze met 20% korting om ze gewoon eens te proberen maar ben er eigenlijk heel tevreden van.

Veerle

Super snel geleverd deze torische lenzen!

Jantien

Dit is de eerste keer dat ik deze lenzen gebruik en ze zijn veel beter dan de leznen van mijn opticien die ik vroeger gebruikte.

Tessa

Deze lenzen hebben echt wel een goede prijs en zijn vergelijkbaar met duurdere modellen. Ik beveel ze zeker aan.

Lina K.

Ze hebben een hoge waterinhoud wat ze zeer comfortabel maken voor mijn ogen. Ik ga deze zeker nog langer dragen.

Frans de Bruijn

Hallo, ik gebruik al meer dan 5 jaar de Air Optix for Astigmatism lenzen. Ik zou nu graag deze eens proberen. Denkt u dat dit mogelijk is?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Frans, bedankt voor uw vraag. Indien u wenst over te stappen naar een nieuw merk raden wij u steeds aan om overleg te plegen met uw oogspecialist. Zij kunnen u het beste advies geven of deze lenzen u goed zullen passen en comfortabel zullen aanvoelen.

Joyce

Voor mij hebben deze lenzen geen enkele negatieve punten, ben er zeer tevreden mee. Alles is OK.

Michel

Ze zijn verrassend dun, ik had er wat schrik voor om ze te hanteren maar ze zijn wel stevig, ik draag ze nu al voor een maand en nog steeds geen scheurtjes.

Ingrid Henskens

Goed voor mijn ogen met balans watergehalte en zuurstofdoorlaatbaarheid.

Tara Jansen

Goede service. Ik had een vraag over het kiezen uit de verschillende parameters en werd uitstekend te woord gestaan. Dank hiervoor.

Stephanie

Deze lenzen zijn zeker vergelijkbaar met duurdere lenzen. Ik vind ze zeer comfortabel.

Laura

Zeer fijne maandlenzen om te dragen, hebt totaal geen last meer van droge ogen en wazig zicht

Alex S.

Zeer aangename lenzen aan een lage prijs en direct geleverd!

Stephie

Ik bestelde deze lenzen aangezien ik ze toch kon terugsturen indien nodig maar ben er zeer tevreden van!