We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

TopVue Air for Astigmatism (6 lenzen)

€ 34.99 € 27.89
70%
In voorraad
Geschatte verzenddatum dinsdag 2.6.
Toevoegen
€ 0,07

Leveropties

bpost
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 34.99 € 27.89
Voordeelpacks
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

TopVue Air for Astigmatism: torische silicone-hydrogel maandlenzen

TopVue Air for Astigmatism zijn maandelijkse torische contactlenzen ontworpen ter correctie van astigmatisme, en dus hebben ze een cilinder en as-waarde. Ze zijn gemaakt van een innovatief silicone-hydrogel materiaal en maken deel uit van de TopVue contactlenzenfamilie. TopVue Air for Astigmatism worden gekenmerkt door een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid en een hoog watergehalte. Het ontwerp van TopVue Air for Astigmatism gebruikt een vooruitstrevende technologie die een stabiele positionering van de contactlenzen op het oog biedt, in elke situatie, de hele dag door. Deze verpakking bevat 6 stuks. Indien je niet tevreden bent, controleer de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie, vermits je op deze lenzen mogelijk jouw geld kan terug krijgen.

Elke lens in deze verpakking heeft een maandelijks vervangingsschema. Deze lenzen zijn NIET bedoeld om in te slapen! 's Avonds doe je ze uit en bewaar je ze in vloeistof. Ook beschikbaar in verpakking van 3 TopVue Air for Astigmatism lenzen.

Hoe werkt het stabiliserende ontwerp van TopVue Air for Astigmatism?

TopVue Air for Astigmatism contactlenzen zijn voorzien van een stabiliserende technologie genaamd SHT PrismBallast, die helpt om de perfecte positionering van de lens op het oog te bereiken. PrismBallast maakt het onderste deel van de lens dikker, met behulp van de zwaartekracht kan men zo een perfecte pasvorm bereiken. De SHT PrismBallast technologie elimineert rotatie en beweging van de lens, doordat de massa van de ballast via een unieke wijze verdeeld wordt. Door hun bijzondere vorm en massaverdeling, zorgen de TopVue Air for Astigmatism contactlenzen voor een soepele beweging van het ooglid over het gehele oogoppervlak. Ook natuurlijk knipperen helpt om de lens te stabiliseren.

Groot comfort vanaf de start

TopVue Air for Astigmatism contactlenzen worden geleverd in een blisterverpakking gevuld met een oplossing die wordt versterkt door toegevoegd natriumhyaluronaat. Dit is een van de meest hydraterende substanties. Bovendien is hyaluronzuur compatibel met de fysiologische consistentie van het oog. Hierdoor veroorzaakt deze stof geen ongemak of ongewenste complicaties (die wél kunnen optreden bij andere bevochtigende middelen).

Hoge zuurstofdoorla­tendheid en voldoende hydratatie

De innovatieve technologie van silicone-hydrogel zorgt ervoor dat TopVue Air for Astigmatism aan een zeer hoog tempo zuurstof kan overbrengen naar het hoornvlies. Dit bedraagt 100 Dk/t bij TopVue Air for Astigmatism. Een andere belangrijke parameter die het comfort van de lenzen bepaalt, is het watergehalte. Door het hoge watergehalte van TopVue Air for Astigmatism, 45% water, blijven ze voldoende hydraterend gedurende de hele dag. Dit hoge watergehalte vermindert ook het aantal afzettingen op het lensoppervlak en minimaliseert het risico van infectie.

Eigenschappen
Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Zuurstofdoorlating: 100 Dk/t
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 45%
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Innofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Productnaam: TopVue Air for Astigmatism
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja

Beoordelingen (2)

70%
1x
0x
0x
1x
0x
Beoordeel dit product
100%
100%

Trekt op niets totaal nie goed

Antwoord
info@alensa.be

Beste klant, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. Voor de TopVue lenzen geldt de TopVue geld-terug-garantie. Meer informatie over de garantie vind je hier.

40%

Veel mindere kwaliteit dan de eerder steeds door mij gebruikte lenzen van Bausch & Lomb. Minder draagcomfort. Deze lenzen werden mij geadviseerd als alternatief voor mijn standaardlenzen, maar ze zijn absoluut de besparing niet waard.

Antwoord
info@alensa.be

Beste klant, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. We raden je aan om de voorwaarden van de TopVue geld-terug-garantie te bekijken: https://www.alensa.be/…-topvue.html .

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Diameter
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost
Top