TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

€ 22.99
100%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

Lenzenvloeistof
blank

Wij bieden een geld-terug-garantie op de TopVue contactlenzen
Als je uit deze 3 TopVue contactlenzen, max. 1 lens hebt geprobeerd en je niet tevreden bent, zullen wij jou de volledig 3 terugbetalen. Je hoeft ons enkel de min. 2 ongebruikte lenzen terug te sturen. Meer informatie

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 22.99
Voordeelpacks
Prijs € 29.99 Bespaar € 1.50
Prijs € 32.39 Bespaar € 2.50
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

TopVue Air Multifocal contactlenzen

TopVue Air Multifocal zijn 3rde generatie silicone-hydrogel multifocale contactlenzen ontworpen ter correctie van presbyopie, of ouderdomsverzi­endheid, voor een helder zicht op alle afstanden. TopVue Air Multifocal lenzen onderscheiden zich door een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid en watergehalte. Het design van deze lenzen bestaat uit verschillende optische zones die een hoge kwaliteit, comfort en scherp zicht op alle afstanden garanderen. Deze verpakking bevat 3 maandelijkse multifocale lenzen. Indien je niet tevreden bent, controleer de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie. Niet bedoeld om in te slapen! Doe ze 's avonds uit en plaats ze in ontsmettende vloeistof. Deze lenzen hebben een maandelijks vervangingsschema. Deze lenzen behoren tot de uitgebreide TopVue contactlenzenfamilie. Ook beschikbaar in verpakking van 6 stuks TopVue Air Multifocal.

Een effectieve oplossing voor presbyopie

Presbyopie is een oogaandoening die voorkomt naarmate men ouder wordt. Verminderd zicht treedt op rond de leeftijd van 40 jaar en is een natuurlijk proces van veroudering. Als gevolg van het verlies aan elasticiteit van de ooglens kan het oog niet voldoende meer concentreren op korte en lange afstanden. TopVue Air Multifocal zorgen voor een effectieve en handige oplossing van de problemen die optreden bij presbyopie.

Een helder en scherp zicht op alle afstanden

TopVue Air Multifocal contactlenzen worden gekenmerkt door verschillende optische zones. Dit principe van afwisselende individuele optische zones in concentrische cirkels maakt gebruik van de natuurlijke fysiologische eigenschappen van het oog – de pupil trekt terug bij het scherpstellen op korte afstanden en verwijdt bij het zien in de verte. De correctie van de optische zone voor dichtbij zien is geconcentreerd in het midden van de lens, terwijl de randen functioneren ter correctie op langere afstanden.

Welke additie-waarde (ADD) is juist voor mij?

TopVue Air Multifocal lenzen beschikken over vier verschillende additie-waarden. Indien jouw persoonlijke waarde zich tussen 2 van de 4 waarden bevindt, selecteer je steeds de lagere waarde. Als je een dominant oog hebt, kies voor het dominante oog de hogere waarde en voor jouw ander oog de lagere waarde. Vraag raad aan uw arts of opticien bij twijfel.

Comfort vanaf het eerste moment

TopVue Air Multifocal lenzen worden geleverd in een blister verpakking met een toegevoegd hydraterend bestanddeel, natriumhyaluronaat. Door deze substantie, die volledig natuurlijk aanvoelt voor het menselijk oog, zijn deze lenzen aangenaam en comfortabel vanaf het eerste gebruik.

Hoge zuurstofdoorla­atbaarheid en voldoende hydratatie

Het innovatieve silicone-hydrogel materiaal zorgt ervoor dat TopVue Air Multifocal lenzen beschikken over een zeer hoge zuurstofdoorla­atbaarheid, 100 Dk/T. Het transport van zuurstof naar het hoornvlies gebeurt via microscopische kanalen.

Verder is het watergehalte een belangrijke factor in het gezond dragen van contactlenzen. TopVue Air Multifocal lenzen beschikken over een watergehalte van 45%. Door hun exceptioneel watergehalte behouden ze een hoge graad van hydratatie gedurende de gehele dag. Bovendien wordt hierdoor het aantal afzettingen op het lensoppervlak gereduceerd, en wordt het risico op bacteriële infecties drastisch verminderd.

Eigenschappen
Sterkte : van +6.00 tot -12.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Hydratatie met hyaluronzuur: Ja
Materiaal: Innofilcon A
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Nee
Water inhoud : 45%
Zuurstof doorlatendheid : 100 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Nee
In verpakking: 3 lenzen
BC: 8.6

Beoordelingen

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (20)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Nicole D.

Zeer aangename vervanging voor mijn bril, ze voelen prettig aan en helpen mij om beter te zien. Ik raad deze zeker aan :)

Comment/vraag

A. Ten Voorde

ok lenzen, goede prijs

Comment/vraag

Loic

Ik schafte deze lenzen aan omdat je deze makkelijk kan retourneren indien nodig. Ik ben blij dat ik ze probeerde, nu heb ik een goed alternatief voor mijn multifocale bril!

Comment/vraag

Dimitri

kan ik één doosje kopen als ik verschillende parameters heb voor beide ogen?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Dimitri, bedankt voor je vraag. Elk doosje bevat drie lenzen in 1 parameter combinatie. Je dient dus 2 doosjes te kopen die elk een andere parametercombinatie hebben.

Comment/vraag

Danika

Zeer tevreden dat ik heleaaml niet lang hoefde te wachten op mijn lenzen, normaal is het steeds veel langer voor multifocale lenzen

Comment/vraag

Kimberley

Ik draag deze multifocale lenzen slechts een paar maand en ze zijn absoluut perfect voor mij.

Comment/vraag

Shannon

Ze passen zeer goed en drogen mijn ogen niet uit. Bovendien corrigeren ze mijn zicht voor ver en dichtbij en zijn ze gewoon goed.

Comment/vraag

Danielle

Ze zijn comfortabel en gemakkelijk om in te doen. Totaal geen minpunten voor mij.

Comment/vraag

Harry

Ik bestelde deze lenzen al voor de tweede keer omdat ik er zeer tevreden mee ben, ze zijn echt vergelijkbaar met duurdere lenzen.

Comment/vraag

Wilma

Ik probeerde deze lenzen voor de eerste keer en had er geen problemen mee, ik kan ze zeker 100% aanbevelen.

Comment/vraag

Fatima B.

Ik ben zeer tevreden van deze multifocale maandlenzen, ze drogen mijn ogen helemaal niet uit.

Comment/vraag

Tinne B.

Welke ADD sterkte moet ik ingeven voor deze multifocale lenzen?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Tinne, bedankt voor je vraag! De ADD sterkte bij multifocale lenzen geeft de extra sterkte dioptrie aan die je nodig hebt om goed te kunnen zien op korte afstand. Deze sterkte staat steeds aangegeven op jouw persoonlijke voorschrift. Indien je hier geen kennis van hebt raden wij je aan om jouw oogarts te raadplegen voor de benodigde ADD sterkte vooraleer je de TopVue Air Multifocal aanschaft.

Comment/vraag

Paline Onderwater

Eindelijk multifocale lenzen aan een ebtaalbare prijs

Comment/vraag

Joanna

Goede prijs en snel geleverd!

Comment/vraag

Kirsty

Ik had altijd last van droge ogen maar met deze multifocale lenzen is het aanzienlijk minder

Comment/vraag

Wiktoria Wout

Hallo, kan ik deze lenzen gebruiken in ruimtes met airco?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Wiktoria, Bedankt voor uw vraag! U kan de TopVue Air Multifocal zeker gebruiken in ruimtes met airconditioning. Door de aanwezigheid van airconditioning (of luchtcircualtie) kunnen uw lenzen wel gemakkelijker uitdrogen en uw ogen droger gaan aanvoelen. Als u hier last van zou hebben kan u steeds oogdruppels of een oogspray gebruiken (hier), deze helpen u om weer wat extra hydratatie te hebben.

Comment/vraag

Bauke Lans

Corrigeert goed bij veraf en dichtbij. Handig voor tijdens het autorijden en als ik zonnebril draag.

Comment/vraag

Marie

Ik ben tevreden want hoef niet constant te zoeken naar leesbrillen. Ik kan deze lenzen moeiteloos de hele dag dragen.

Comment/vraag

Thomas

Zeer comfortabele lenzen en dan ook nog eens goedkoper dan de andere!

Comment/vraag

Elisa Brinkman

Deze TopVue lenzen besteld onder het mom dat ik ze kon retourneren, maar heb ze uiteindelijk toch gehouden!

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top