TopVue Color - Honey - zonder sterkte (2 lenzen)

€ 12.75
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum dinsdag 27.7. Vandaag kies uw parameters
  Voeg toe aan bestelling
  € 8,55
  Gratis levering voor dit product!
  € 12.75
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00
  TopVue Color - Honey - zonder sterkte (2 lenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als "plano" kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  TopVue Color - Honey gekleurde maandlenzen zonder sterkte

  Verander makkelijk jouw oogkleur in een mooie honingbruine kleur met TopVue Color - Honey. Deze gekleurde contactlenzen op sterkte bieden jou een natuurlijke bedekking. Als je een fan bent van bruine ogen, das zijn TopVue Color Honey een uitstekende keuze voor elke gelegenheid.

  TopVue Color lenzen zonder sterkte voor cosmetisch effect

  Op zoek naar een prachtige, natuurlijke verandering van oogkleur, gecombineerd met een aangename pasvorm? Dan zijn TopVue Color de kleurlenzen voor jou!

  TopVue Color zijn gekleurde contactlenzen ZONDER dioptrische correctie (sterkte), enkel om een cosmetisch effect te bekomen. Ze zijn vervaardigd uit een hydrogel materiaal, verrijkt met hyalurongel voor extra comfort en vochtigheid. Verder bevatten deze lenzen 55% water, zodat je zeker kan zijn dat ze aangenaam vochtig blijven, de hele dag door!

  Een rijke en diepe kleur

  de kleurlagen binnenin TopVue Color worden aangebracht via 3Tones technologie, wat een diepe kleur garandeert. De lenzen bevatten een donkere buitenring, waardoor de ogen visueel groter zullen lijken. De kleuren zelf krijgen nog meer diepte omdat deze in 2 tinten gemengd worden, voor een optimaal, natuurlijk effect en bedekking.

  Dagelijks dragen en maandelijks vervangen

  TopVue Color worden ontworpen om maandelijks vervangen te worden. Verder zijn ze geschikt voor dagelijks dragen, maar NIET om continue of tijdens het slapen gedragen te worden. Zorg dus dat je ze steeds uitneemt voor bed, ontsmet en reinigt met vloeistof en bewaart in een doosje met vloeistof.

  Het uiteindelijke kleureffect

  Het uiteindelijke effect van kleurlenzen is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste speelt jouw natuurlijke oogkleur een rol. Donkere ogen zullen helaas sowieso moeilijker te bedekken zijn. Verder spelen factoren zoals licht en zelf kleding en accessoires vaak een rol.

  Eigenschappen
  Kleur lenzen: Bruin
  Fabrikant: TopVue
  BC: 8.50
  DIA: 14.20
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervaldatum: 24 maanden en meer
  Zuurstofdoorlating: 28 Dk/t
  Vervangingsschema: 30 dagen
  Water inhoud: 55%
  Lensmateriaal: Methafilcon A
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  Productnaam: TopVue Color
  UV filter: Ja

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Comments/vragen

  Heeft u een vraag of opmerking?