TopVue Daily (10 lenzen)

€ 8.43 € 7.50
100%
In voorraad
Product detail: Show parameters
Primaire attributen

maandag 25.2.

Lenzenvloeistof
blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 8.43 € 7.50
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

TopVue Daily: comfortabele daglenzen aan een voordelige prijs

TopVue Daily, lid van de TopVue contactlenzenfamilie, zijn zeer comfortabele, goed te tolereren hydrogel daglenzen met UV-filter en toevoeging van de effectieve smeerstof natriumhyaluronaat en de bevochtigende stof PEG (polyethyleen­glycol), die een uitzonderlijke bevochtiging en maximaal comfort garandeert, de hele dag door. Het gebruikte materiaal van deze contactlenzen is hydrogel Etafilcon A, het watervolume bedraagt 58% en de zuurstofdoorla­tendheid is vastgesteld op 26 Dk/L. Deze verpakking bevat 10 lenzen. Uitzonderlijk, wegens het kleine formaat van deze verpakking, is de geld-terug-garantie NIET van toepassing.

Deze daglenzen zijn, onder meer, ook verkrijgbaar in verpakking van 30 TopVue Daily, 90 TopVue Daily en 180 TopVue Daily.

Perfect ontwerp van de randen

Eendaagse lenzen TopVue pronken met zeer dunne randen. Het ooglid komt bij elke keer knipperen met de rand van de lens in contact, dus bij dikkere randen, voelt de lens onaangenaam aan. De dunne randen van TopVue bestrijden dit gevoel.

Hoogwaardige en stabiele correctie.

TopVue Daily hebben een zeer stabiele optische correctie, die wordt bereikt met een precieze, gelijke dioptrische sterkte in de hele optische zone. De lenzen bieden hierdoor hoogwaardig zicht onder alle lichtomstandig­heden, wat je vooral merkt bij het autorijden in de schemering.

Technologie AQUAMAX & UV-filter

TopVue zijn voorzien van een UV-filter die schadelijke UVA- en UVB-straling opvangt. Let echter op. Een groot deel van het oogwit blijft blootgesteld aan UV-straling, dus vul de bescherming altijd aan met een zonnebril. Technologie AQUAMAX draagt bij tot een betere hantering van de lens en meer comfort.

Gebruikswijze

Elk paar lenzen TopVue Daily is bestemd voor eenmalig gebruik gedurende één dag. Ze zijn niet bedoeld om mee te slapen. Op het einde van de dag gooi je de daglenzen gewoon weg. Niet hergebruiken en niet gebruiken voorbij vervaldatum!

Eigenschappen
Fabrikant: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 10 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Zuurstofdoorlating: 26 Dk/t
Vervaldatum: 48 maanden en meer
Water inhoud: 58%
Lensmateriaal: Etafilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +4.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Ja
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja

Beoordelingen (1)

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%
niet beoordeeld
Lea de Langhe

Leuk om zo de Topvue daily 10 verpakking te kunnen bestellen. Op deze manier kan ik ze eerst rustig uitproberen, dat kom ik niet zo vaak tegen..

Comments/vragen (4)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Dirk

Voegde deze toe bij mijn normale bestelling om ze te testen. Ze zitten best ok dus ik overweeg misschien om over te schakelen op TopVue

Comment/vraag

Veerle

Deze lenzen zijn zeer comfortabel.

Comment/vraag

Anonymous

Handig voor vakantie

Comment/vraag

Lea de Langhe

Leuk om zo de Topvue daily 10 verpakking te kunnen bestellen. Op deze manier kan ik ze eerst rustig uitproberen, dat kom ik niet zo vaak tegen..

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top