TopVue Elite+ (30 lenzen)

€ 16.29
91% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 30.1. kies uw parameters

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product!
€ 16.29
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

TopVue Elite+ daglenzen

TopVue Elite+ zijn hoogwaardige contactlenzen beschikbaar in plus (+) en minus (-) parameters, voor patiënten met ofwel verziendheid (hypermetropie), ofwel bijziendheid (myopie).

Deze lenzen hebben een dagelijks vervangingsschema en zijn bijgevolg de gezondste optie onder de contactlenzen. Elke dag stop je namelijk een fris, steriel, nieuw paar daglenzen in. Verder is dit type lenzen ideaal voor een actieve levensstijl. Met TopVue Elite+ hoef je je geen zorgen te maken over lensonderhoud, vloeistoffen en lenzenhouders. TopVue Elite+ daglenzen zijn dus de beste keuze voor sport en andere activiteiten, voor reizen, om makkelijk tussen een bril en contactlenzen te switchen en bovenal, om zonder beperkingen van het leven te kunnen genieten!

Innovatieve kenmerken

TopVue Elite+ dagelijkse contactlenzen zijn gemaakt uit een hoogwaardig hydrogel materiaal met een waterinhoud van 58%. Dit materiaal werd behandeld met UltraSoo Technologie tijdens het productieproces, en natruimhyaluronaat werd aan de lenssamenstelling toegevoegd. Dit biedt extra bevochtiging en lubricatie zodat TopVue Elite + de hele dag door aangenaam aanvoelen.

TopVue Elite+ bezitten een ingebouwde UV-filter om jouw oog te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Bovendien zijn de lenzen makkelijk te hanteren dankzij de toevoeging van een lichtblauwe tint.

Tot slot, een belangrijk kenmerk van TopVue Elite+ is hun asferisch ontwerp. Dit laat het oog toe zich makkelijker aan te passen en vermijdt beeldvervorming in jouw perifeer zicht (wat vaker optreedt bij sferische lenzen). Asferische contactlenzen kunnen hierdoor lage waarden van astigmatisme corrigeren en maken het verder mogelijk om beter te kunnen zien onder lage lichtomstandig­heden.

TopVue Elite+ zijn beschikbaar in volgende verpakkingen:

Eigenschappen - TopVue Elite+ (30 lenzen)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 27 Dk/t
Water inhoud: 58%
Lensmateriaal: Bioxifilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Productnaam: TopVue Elite+
UV filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Gelone Oogdruppels (10 ml)

SNELLE EN LANGDURIGE VERLICHTING

  • Kalmeert droge en gevoelige ogen
  • Vormt een beschermlaag over het oogoppervlak
  • Kan direct gebruikt worden op contactlenzen
Slechts: € 4.19 In winkelmandje

Beoordelingen

91%
43 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Comments/vragen (10)

Heeft u een vraag of opmerking?
Nathalie Luong van Yen

Beste Zijn deze lenzen ook multifocale te verkrijgen Alvast bedankt Groetjes Nathalie

Antwoord info@alensa.be

Beste Nathalie, Bedankt voor uw vraag. TopVue Elite+ lenzen worden helaas niet in multifocale versie gemaakt.

Marvin

Een tijdje geleden deze gekocht en kan inderdaad bevestigen dat deze een troebel zicht geven en zéér fragiel zijn. Ik ga ze retourneren helaas...

Antwoord info@alensa.be

Beste Marvin, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. We hebben je per mail meer informatie over de TopVue geld-terug-garantie verstuurd.

Odile

Heb jarenlang de Topvue Elite (Methafilcon B) lenzen gebruikt, ze waren uitstekend zowel qua ligging op het oog als qua scherpte! De nieuwe Topvue Elite + lenzen (Bioxifilcon A) zijn een ware ramp!! Ze klappen dicht in alle richtingen en ze geven een troebel zicht. Wat jammer!! Ik zou meteen terugkeren naar de oorspronkelijke lenzen! Beste Alensa geef mij meteen een seintje indien ze terug op de markt komen!!

Antwoord info@alensa.be

Beste Odile, Het spijt ons dat je met de vernieuwde TopVue Elite lenzen niet tevreden bent. We raden je aan om de voorwaarden van TopVue geld-terug-garantie te bekijken. Momenteel zijn we niet van plan om de oude TopVue Elite lenzen opnieuw op de markt te brengen.

Katelijne Van Endert

Geen aanrader voor mezelf, zitten dubbel geplooid in verpakking, houden niet op het oog zodat je ze na een paar minuten al moet weggooien. Zicht is niet helder. Miskoop, helaas.

Antwoord info@alensa.be

Beste Katelijne, Het spijt ons dat u met de TopVue Elite lenzen niet tevreden bent. Voor deze lenzen geldt TopVue geld-terug-garantie. Meer informatie over deze garantie kunt u hier nalezen: https://www.alensa.be/…-topvue.html.​​​​

Katelijne Van Endert

Lenzen zitten dubbel geplooid in verpakking, houden niet op het oog, zicht niet heel duidelijk. Geen aanrader voor mezelf. Miskoop dus.

Antwoord info@alensa.be

Het spijt ons dat u met de TopVue Elite lenzen niet tevreden bent. Voor deze lenzen geldt TopVue geld-terug-garantie. Meer informatie over de TopVue geld-terug-garantie kunt u hier nalezen: https://www.alensa.be/…-topvue.html.​​​​

Martine

Was een beetje bang omdat ik dit merk niet ken, maar ben wel blij met het resultaat!

Noen

Ik ben fan! comfortabel en kan ze lang dragen! merci

Mark

Veel promoties op deze lenzen waardoor ze mij heel voordelig uitkomen. Ik kan hier dus niet over klagen!

Rik VdV

Ik was eigenlijk best tevreden en ik vond dit een goeie prijs. Ze klappen soms wat toe maar dragen is oké

Van de voorde christel

Ben niet tevreden van deze lens, het zicht is niet zuiver.

Antwoord info@alensa.be

Beste Christel, Jammer dat u niet tevreden bent. U kan in dit geval steeds gebruik maken van de geld-terug-garantie.