TopVue Monthly Plus (6 lenzen)

€ 16.99 € 11.99
95% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 3.12. Stock day info: Today 3. december Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 3. december kies uw parameters
In voorraad
Voeg toe aan bestelling
€ 7.05
Gratis levering voor dit product!
€ 16.99 € 11.99
Cadeau ter waarde van € 5.89 voor bestellingen boven € 80.00

TopVue PLUS contactlenzen

TopVue PLUS zijn maandelijkse contactlenzen van hydrogel materiaal methafilcon A gemaakt met hoge waterinhoud en UV filter. De lenzen zijn licht gekleurd voor een gemakkelijkere manipulatie. Deze lenzen maken deel uit van de TopVue contactlenzenfamilie, een budgetvriendelijk maar hoogwaardige productlijn. Deze verpakking bevat 6 maandlenzen. Indien je niet tevreden bent, controleer de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie.

Dagelijks dragen

TopVue PLUS contactlenzen zijn voor het dagelijks dragen bestemd met een 30-daags vervangingsschema. ´s Nachts is het nodig om de lenzen uit te halen en in een lenzenhouder te bewaren die met voldoende lenzenvloeistof gevuld is.

Radial Edge technologie

TopVue PLUS lenzen zijn ontworpen om het hoogste comfort aan te bieden. Dankzij de unieke “Radial Edge technologie”, die voor de gelijkmatige dikte van de rand zorgt, wordt het comfort van de drager aanzienlijk verhoogd omdat de interactie met het ooglid minimaal is.

UV filter

TopVue PLUS hebben een UV filter die UVA en UVB stralingen absorbeert. Het gaat natuurlijk niet om 100% bescherming, omdat de lens slechts een gedeelte van het oog bedekt en de rest van het oog bloot blijft gesteld aan UV-straling. Het is daarom nodig om jouw ogen ook met zonnebril te beschermen.

Hydratatie voor gezonde ogen

Het precieze design van TopVue PLUS contactlenzen zorgt voor de juiste beweging van de lens op het oog. Samen met de hoge waterinhoud (55%) verzekert dit voortdurende hydratatie van de lenzen met als gevolg een positief effect op de gezondheid van de ogen.

Eigenschappen
Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 27 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 55%
Sterktebereik: van -15.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Methafilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Productnaam: TopVue Plus
UV filter: Ja
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Air (6 lenzen)

In voorraad
  • Hoog draagcomfort
  • Extreem zuurstofdoorlatend
  • Verrijkt met hyaluron
Slechts: € 20.47
Handig
alternatief

Gelone Oogdruppels (10 ml)

Snelle en langdurige verlichting

  • Kalmeert droge en gevoelige ogen
  • Vormt een beschermlaag over het oogoppervlak
  • Kan direct gebruikt worden op contactlenzen
Slechts: € 4.19 In winkelmandje

Beoordelingen

95%
37 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (5)

Heeft u een vraag of opmerking?

Johan

Niet comfortabel, droogt snel uit, komt al met stof en gort op de lens uit het pakje, trekt massa's stof aan doorheen de dag, ... Het zicht zelf is troebel en half dubbel, licht wordt uitgesmeerd, eigenlijk is het onaanvaardbaar dat deze lenzen verkocht mogen worden. Doe jezelf een plezier en koop een kwaliteitsvoller product, dit is rommel.

Antwoord

info@alensa.be

Beste Johan, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. Als je nog vier lenzen hebt, kan je deze in het kader van" TopVue geld-terug-garantie":https://www.alensa.be/…-topvue.html terugsturen.

Nadine

Dank u voor de uitleg. Fijn dat ik deze lenzen kans testen wel!

Nadine

Mijn ogen drogen snel uit. Kan u mij deze lenzen aanraden?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Nadine, Om zeker te zijn, gaat u best ten rade bij een oogspecialist of opticien, vermits zij het best weten wat uw specifieke noden zijn. Maar inderdaad, dankzij het hoge watergehalte zijn deze lenzen ontworpen om droge ogen tegen te gaan. En in geval van nood, welke lenzen u ook kiest, kan u droge ogen ook tegen gaan met oogdruppels en sprays, waarvan wij een heel gamma aanbieden.

Matthieu

Een dunne lens met een vloeiende rand. Bij mij word de lens snel troebel en vuil.

N. Dekeersmacker

deze ken ik nog niet, maar ben wel benieuwd!