TopVue Premium (1 lens)

€ 3.50
100%
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum woensdag 20.1. kies uw parameters
Voeg toe aan bestelling
€ 8,55
Gratis levering voor dit product!
€ 3.50
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 80.00

TopVue Premium Contactlenzen

TopVue Premium contactlenzen behoren tot de uitgebreide TopVue contactlenzenfamilie. Deze tweewekelijkse contactlenzen zijn gemaakt van een nieuwe generatie silicone-hydrogel, dat speciaal werd ontworpen om het hoogste draagcomfort te garanderen en om irritatie als gevolg van droge lenzen te elimineren. Deze verpakking bevat 1 lens. Voor standaardverpak­kingen, controleer ook de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie. Niet bedoeld om in te slapen! Doe ze 's avonds uit en plaats ze in ontsmettende vloeistof. Tweeweeklenzen dienen na 14 dagen vervangen te worden.

Gehydrateerd gedurende de hele dag

TopVue Premiumcontac­tlenzen worden tijdens het productieproces verrijkt met natriumhyaluronaat. Doordat deze stof geleidelijk aan wordt afgegeven tijdens het dragen, blijven de lenzen de hele dag door comfortabel aanvoelen en wordt ongewenste uitdroging tegengegaan. Natriumhyaluronaat is een van de meest effectieve smerende stoffen en voelt zeer natuurlijk aan voor het menselijke oog. Hierdoor heb je geen last van ongemak of complicaties die bij andere hydraterende middelen wel kunnen voorkomen.

Het innovatieve materiaal van TopVue Premium heeft een hoog watergehalte. In combinatie met het geleidelijk vrijgeven van het natriumhyaluronaat zorgt dit voor een perfecte hydratering. Zo blijven de lenzen vochtig en comfortabel aanvoelen gedurende de hele dag. Bovendien helpt het ook om het aantal afzettingen op het lensoppervlak te verminderen en de gezondheid van het oog te handhaven.

Gezonde ogen

De verwerking van innovatieve silicone-hydrogel materialen zorgt ervoor dat TopVue Premium een hoge hoeveelheid zuurstof, 104 Dk/t, kan vervoeren naar het hoornvlies door middel van de microscopische kanalen in de lens. Het hydrogel materiaal bevat eveneens een uitzonderlijk watergehalte van 45%. De combinatie van deze twee factoren, hoog zuurstof- en watergehalte, is essentieel voor de gezonde werking van uw ogen.

Eigenschappen
Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 1 lens
Zuurstofdoorlating: 104 Dk/t
Vervangingsschema: 14 dagen
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Water inhoud: 45%
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Innofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Productnaam: TopVue Premium
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja

Beoordelingen

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (1)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Anonymous

Wat handig! een proeflens.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost