We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

Vrouwen Zonnebril Alensa Brown

Vrouwen
Brilmaat Filter: Glasses sizes - What is my size?

Afmetingen van de bril (in millimeters)
146 mm
20 mm
54 mm 64 mm
133 mm
In voorraad
Verzenddatum maandag 26.10.
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€
Authenticiteit­sgarantie
€ 9.99
virtual-try Virtueel uitproberen

Over Alensa

Ontdek hier ons aanbod aan prijsbewust en kwaliteitsvolle Alensa brillen. Wij bieden jou een leuke selectie aan modellen, die alle nodig bescherming bieden. Zoek jouw favoriete Alensa bril uit verschillende vormen en kleuren, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. En hou onze promoties in de gaten want heel soms geven we er enkele weg als cadeau.


Over deze bril

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is bruin, een klassieke kleur die goed past bij donker haar. De kleur van de glazen is bruin, welke de meest gebruikte kleur voor zonnebrillen is omdat deze heel goed werkt in allerhande lichtomstandig­heden. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost