We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

Zonnebril TigerStyle - Geel

Vrouwen Mannen
In voorraad
Verzenddatum maandag 26.10.
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€
Authenticiteit­sgarantie
€ 11.99
virtual-try Virtueel uitproberen

Alle varianten van dit product:

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is bruin, een klassieke kleur die goed past bij donker haar. De montuur bevat een mix aan kleuren, ideaal voor diegenen die graag origineel uit de hoek willen komen met een leuke multikleur. De montuurkleur is havana, ook wel bekend als schilpadmotief, een modern en stijlvol patroon waarmee je zowel klassiek als speels kan gaan. De kleur van de glazen is geel, en deze biedt uitstekend zicht onder lagere lichtomstandig­heden. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic.

Onze nieuwe TigerStyle zonnebrilbezit een licht montuur in een combinatie van schildpadkleurig plastic en goudgetint metaal. Dit design is geïnspireerd door Ray-Ban’s klassieke Clubmaster serie. Gele, reflectieve glazen zijn uitgebouwd met UV filters voor bescherming tegen schadelijke zonnestralen.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost