Klantencode systeem: korting via aanbevelen

OPGELET: Momenteel is Alensa bezig met het opbouwen van een nieuw kortings- en beloningssysteem. De „klantencodes“ worden langzaamaan gedeactiveerd. De informatie op onderstaande pagina is misschien op uw klantencode niet langer van toepassing. Voor bestaande klantencodes veranderen wij momenteel de korting naar 1% en niet 5%. Wij brengen u zo snel mogelijk onze nieuwe kortingen maar voorlopig vragen wij nog even geduld en begrip tijdens het uitschakelen van ons klantencodesys­teem!

Krijg korting via het klantencode systeem op Alensa

Door het aanbevelen van onze shop bij uw vrienden en familie kan u geldkortingen ontvangen bij uw volgende aankoop! Na het bevestigen van uw eerste aankoop zal u uw persoonlijke klantencode ontvangen per e-mail. Wanneer uw vrienden, of andere personen die u naar ons hebt doorverwezen, bij ons winkelen en uw persoonlijke klantennummer ingeven bij het maken van een bestelling, zullen zij een onmiddellijke korting van 5% krijgen op de huidige prijzen! Na 3 weken, wanneer uw vrienden hun aankoop hebben gemaakt en ook reeds hebben ontvangen, zal u hetzelfde krediet ontvangen dat zij hebben kregen bij hun aankoop.

De persoonlijke klantencodes zijn niet bedoeld om gebruikt te worden door de klant waartoe de code behoort. Enkel iemand anders dan uzelf kan uw code gebruiken. Uw klantencode geldt ook NIET als identificatie bij contact met de klantendienst en heeft enkel de functie die op deze pagina is omschreven, namelijk als kortingscode. Gebruik bij communicatie met onze klantenservice steeds uw bestelnummer als referentie.

Waar deel ik mijn klantencode om korting te krijgen?

U kunt uw klantencode delen met vrienden, familie, collega's of u kunt uw code plaatsen op sociale media. Zo kan u deze met andere onbekende delen en kan u beide genieten van de voordelen!

Let op, het is niet toegestaan om klantencodes te delen op onze website, enkel op social media, forums of via andere wegen. Codes die op de Alensa.be e-shop zelf worden geschreven door klanten worden geblokkeerd. Verder is het niet toegestaan om de code op een affiliate website te plaatsen. De kortingscode is niet bedoeld om gebruikt te worden door één dezelfde klant.  

Voorbeeld

Jan maakte een aankoop van €100 en ontving daarbij volgende persoonlijke klantencode DCXI75G96G1. Hij beval vervolgens de Alensa.be e-shop aan bij zijn collega Anita door haar zijn code te geven. Hij besloot ook zijn code als comment op één van onze posts op onze Facebook pagina te delen en Suzanne, die deze code zag verschijnen op onze Facebook pagina, maakte daarvan gebruik. Anita gebruikte Jan’s persoonlijke klantencode tijdens haar bestelling en betaalde hierdoor €66.5 in plaats van €70 door de 5% onmiddellijke korting die zij kreeg. Op dezelfde manier hoefde Suzanne €85.5 in plaats van €90 te betalen bij haar bestelling. Doordat zowel Anita en Suzanne een aankoop deden met een korting van 5%, dankzij Jan’s persoonlijke klantencode, zal ook Jan hierdoor een krediet verwerven ter waarde van €8.

Wanneer Jan na enige tijd (een minimumperiode van 3 weken) een nieuwe aankoop maakt ter waarde van €100 zal hij in totaal maar €92 betalen dankzij het krediet dat hij ontving door het klantencode systeem. Gelieve op te merken dat uw krediet enkel gebruikt kan worden bij bestellingen van meer dan €15. 

Waar vind ik mijn kredietbalans?

U kan uw huidige krediet zien naast uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van onze website. Ook wanneer u inlogt met uw gebruikersnaam en paswoord kan u naar het scherm met het overzicht van uw bestellingen gaan. Naast uw eerdere bestellingen zal u hier ook het huidige krediet van uw account terug vinden.

Waar vind ik mijn krediet terug op Alensa
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top