ColourVUE Crazy - zonder sterkte (2 lenzen)

€ 18.99
80%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 18.99
Handig
alternatief
Handig
alternatief
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Gekleurde contactlenzen zonder sterkte: ColourVUE – Crazy

De Crazy gekleurde contactlenzen, uit de ColourVUE familie van producent Maxvue Vision, zijn ontwikkeld om de natuurlijke oogkleur te bedekken, zelfs donkere kleuren. Deze kleurlenzen zijn bedoeld om dagelijks te dragen, NIET om in te slapen (dus bewaar ze 's avonds in reinigende, non-peroxide vloeistof), en moeten vervangen worden 360 dagen nadat ze werden opengemaakt.

De verpakking bevat 2 stuks lenzen. Deze versie is voor een puur cosmetisch effect, zonder dioptrische sterkte. Voor lenzen met een optische correctie, probeer de ColourVUE Crazy - met sterkte, hoewel deze een korter vervangingsschema hebben, namelijk 90 dagen.

Unieke fantasy patronen voor kostuums, cosplay en meer

De Crazy lenzen werden ontworpen om een uitstekende bedekking te bieden in allerhande fantasierijke kleurtjes. Ze zijn uiterst populair tijdens Halloween, voor cosplay of voor verkleedfeestjes, dankzij het ruime aanbod. Deze lenzen maken zonder twijfel elk personage compleet!

Apart verpakt met geen verschil tussen links of rechts

Onze klanten vragen dikwijls wat het verschil is tussen de rechter- en linkercontactlens. Bij cosmetische lenzen is er geen verschil. De lenzen zijn verpakt in glazen flesjes of plastic badjes, waarvan elk één lens bevat. Beide lenzen zijn hetzelfde en je kan ze voor eender welk oog gebruiken.

Houdbaarheid en onderhoud

Deze lenzen zijn na opening houdbaar voor bijna een heel jaar. Gebruik echter een hoge kwaliteit, desinfecterende vloeistof. Gebruik in geen geval peroxide vloeistoffen! Als je de lenzen langer dan 7 dagen in de vloeistof bewaart, vervang de vloeistof door nieuwe na 7 dagen. Als je de lenzen uitdoet en terug indoet, wrijf ze ook telkens goed in met vloeistof, gebruik makende van jouw vingertoppen en je handpalm. Doe de lenzen in voor je make-up aanbrengt, en doe ze uit voor je make-up verwijdert. Slaap niet in de lenzen!

Het uiteindelijke effect van kleurlenzen

De ColourVue lenzen behoren tot de beste onder alle kleurlenzen. Maar let steeds op bij kleurlenzen, om het even welke deze zijn, want het uiteindelijke resultaat kan nooit met zekerheid worden voorspeld! Het uiteindelijke effect van gekleurde contactlenzen is zelden bij elke gebruikers gelijk. De kleuring wordt beïnvloed door een reeks factoren! De meest essentiële is de natuurlijke kleur van de iris van het oog. De donkerdere tinten worden gewoonlijk slechter bedekt dan lichte en de resulterende kleuring kan dan gekunsteld overkomen. De algehele indruk van kleurverandering wordt ook beïnvloed door de kleur van de kleding en accessoires en in hoge mate ook door de lichtomstandig­heden – het oog ziet er anders uit bij kunstlicht dan bij daglicht.

Eigenschappen
Sterkte : 0.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 360 dagen
Materiaal: Hydrogel Terpolymer
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Nee
Water inhoud : 45%
Zuurstof doorlatendheid : 22 Dk/t
DIA: 14.0
UV filter: Nee
In verpakking: 2 lenzen
Producent : MaxVUE Vision
BC: 8.6

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (2)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Rémy G.

Top cosplay lenzen!!

Comment/vraag

Tien Ooms

Deze crazy lenses colorvue zijn TOP voor halloween. De white out of de mirror lenzen gebruik ik het meest. Super resultaten!

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top