Herhaal uw laatste bestelling

ColourVUE Crazy - zonder sterkte (2 lenzen)

Meer dan 1000 st. op voorraad
114 x
Prijs € 19.90 per verpakking
Primaire attributen

maandag 23.10.

blank
DHL: 1–2 werkdagen
GLS: 2–4 werkdagen
€ 5,95
€ 3,95

Contactlenzen ColourVUE – Crazy

Hoogwaardige dekking

Bij de lenzen Crazy hoeft u niet bang te zijn dat de natuurlijke kleur van de iris niet bedekt wordt. Contactlenzen Crazy overwinnen ook zeer donkere tinten van de iris.

Hoe gebruikt u de lenzen Crazy op de juiste wijze?

Crazy zijn bestemd voor incidenteel én dagelijks gebruik, het wordt echter ontraden om ze tijdens het slapen te dragen. Voor de nacht dient u de lenzen met vloeistof te bedruppelen, kort met de vingertop op beide zijden in te wrijven (in de handpalm of op de pols) en in de met vloeistof gevulde houder te leggen. U kunt elk willekeurig merk vloeistof gebruiken, behalve een peroxidevloeistof.

Levensduur van lenzen Crazy

Crazy lenzen kunt u maximaal 365 dagen gebruiken Indien de lens langer dan 7 dagen in de houder wordt bewaard, dient u voordat u ze opnieuw gebruikt het desinfectieproces te herhalen, waarbij u ze minimaal 4 uur in de houder bewaart.

Verpakking

De lenzen zijn verpakt in glazen flesjes of plastic badjes, waarvan elk één lens bevat. Beide lenzen zijn hetzelfde, u kunt ze naar believen voor beide ogen gebruiken, de rechter- en linkerzijde verschillen niet.

Het uiteindelijke effect van de lenzen

Het uiteindelijke effect van alle gekleurde contactlenzen wordt tot op zekere hoogte beïnvloed door de kleur van kleding en accessoires en de lichtomstandig­heden, maar ook door de reactie van de pupil op de felheid van het licht.

Eigenschappen

Sterkte : 0.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Materiaal: Hydrogel Terpolymer
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Nee
Water inhoud : 45%
Zuurstof doorlatendheid : 22 Dk/t
DIA: 14.0
UV filter: Nee
In verpakking: 2 lenzen
Producent : MaxVUE Vision
BC: 8.6

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

  • Rémy G.

    Top cosplay lenzen!!

    Toegevoegd: 13.06.2016
  • Tien Ooms

    Deze crazy lenses colorvue zijn TOP voor halloween. De white out of de mirror lenzen gebruik ik het meest. Super resultaten!

    Toegevoegd: 15.03.2016

Log in

Log in met

Facebook Google